سلام دستاتو خوب با آب وصابون بشور و دستکش یکبار مصرف دستت کن .بعد از گوشه چشمش بطرف بینی ش ماساژبده .روزی سه بار این کار رو بکن. این تجربه خواهرم مامان محمد حسینه که امروز مهمون ماست. خیلی موثره من بچم همینطور بود و اینکارو نکردم و مجبور شدم 9 ماهگی میلش بزن مامان امیر علی
روزهای خوب خواهند آمد.
شاید امروز
نه،
اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد
عزیزم پسر منم اینطوری بود و چرکش هم زرد بود.دکتر بهم قطره داد ولی تاکید داشت که حتما ماساژ چشم بدم.از طرف گوشه چشم به سمت بینی ماساژ بده و روزی چند مرتبه انجام بده.آخه نی نی ها که تازه به دنیا میان مجاری اشکشون بسته است.این کا رو رو بکن تا باز بشه.اگه کوتاهی کنی خدا نکرده باید بعد 9 ماه میل بزنن.پس تورو خدا ماساژ چشمشو انجام بده.
من خوشبخترین زن روی زمینم.... همسر مردی مهربان و مادر 2 فرشته ی زمینی...خدایا پناه خوشبختیم باش.آمین
زینب جان نترس عزیزم دختر منم توی همین روزهای اول تولدش بود که درست چشمهاش چرک میداد به دکترش که نشون دادم گفت چیزی نیست و طبیعی هست سرش گرم نگه دار و با دستمال تمیز و مرطوب تمیزش کن و اگه میتونی اگه خودت شیر میدی به پلک چشماش اندازه یک نخود شیر بمال و کمی ماساژ بده زود خوب میشه
از آتش زرتشت، نفس میگیرم // اندوهِ هزاره از ارس میگیرم // من خون تمام لاله ها را روزی , از هرچه ع ر ب، دوباره پس میگیــــرم.