2777
2789
عنوان

چشم پسرم چرک میکنه چی کار کنم

5701 بازدید | 16 پست
سلام بچه ها پسرم 25 روزشه یک هفته است که چشمش قی میکنه دکتر بهش قطره جنتامایسین داده ولی تا حالا خوب نشده کسی تجربه ای تو این زمینه داره? خیلی ممنون
Lilypie Second Birthday tickers
زینب جان میشه توضیح بهتر بدی که چرکش چه رنگی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
از آتش زرتشت، نفس میگیرم // اندوهِ هزاره از ارس میگیرم // من خون تمام لاله ها را روزی , از هرچه ع ر ب، دوباره پس میگیــــرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید سرشوگرم نگهداری
امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
سلام
دستاتو خوب با آب وصابون بشور و دستکش یکبار مصرف دستت کن .بعد از گوشه چشمش بطرف بینی ش ماساژبده .روزی سه بار این کار رو بکن. این تجربه خواهرم مامان محمد حسینه که امروز مهمون ماست.
خیلی موثره
من بچم همینطور بود و اینکارو نکردم و مجبور شدم 9 ماهگی میلش بزن مامان امیر علی
روزهای خوب خواهند آمد. شاید امروز نه، اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد
عزیزم پسر منم اینطوری بود و چرکش هم زرد بود.دکتر بهم قطره داد ولی تاکید داشت که حتما ماساژ چشم بدم.از طرف گوشه چشم به سمت بینی ماساژ بده و روزی چند مرتبه انجام بده.آخه نی نی ها که تازه به دنیا میان مجاری اشکشون بسته است.این کا رو رو بکن تا باز بشه.اگه کوتاهی کنی خدا نکرده باید بعد 9 ماه میل بزنن.پس تورو خدا ماساژ چشمشو انجام بده.
من خوشبخترین زن روی زمینم.... همسر مردی مهربان و مادر 2 فرشته ی زمینی...خدایا پناه خوشبختیم باش.آمین
زینب جان نترس عزیزم دختر منم توی همین روزهای اول تولدش بود که درست چشمهاش چرک میداد به دکترش که نشون دادم گفت چیزی نیست و طبیعی هست سرش گرم نگه دار و با دستمال تمیز و مرطوب تمیزش کن و اگه میتونی اگه خودت شیر میدی به پلک چشماش اندازه یک نخود شیر بمال و کمی ماساژ بده زود خوب میشه
از آتش زرتشت، نفس میگیرم // اندوهِ هزاره از ارس میگیرم // من خون تمام لاله ها را روزی , از هرچه ع ر ب، دوباره پس میگیــــرم.