2777
2789
عنوان

یا خدا زلزله چه وحشتناکهههه . به شهر ما هم رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 17196 بازدید | 283 پست
زمان زلزله بم هم ؛شهر ما زلزله میومد مدام

معنی امضاتو نمیفهمم یعنی چی مذهبی ها مگه شما.......؟؟؟؟

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحم کنه 😢

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

ای خدا من همش میگم نميرم این بچه بمونه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

نشستم نزدیک در .دست و پام لرزید .خیلی کوتاه بود ولی قشنگ خونه لرزید

عزیزم به شوهرت بگواگه میتونه زود بره لباس گرم و پتو برداره واسه خودتو بچت

بیرون بمونید

کسی هم بیرون هست؟

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

من هیچوقت نمیترسیدم ولی اینبار بد ترسیدم نمیدونم چرا اینبار خیلی میترسم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

عزیزم گسل زاگرس از عراق به سمت کرمانشاه که میرسه دو قسمت میشه یه قسمت میاد سمت همدان وایلام و اصفهان و شهرکرد و همینطور تا بره سمت مرز.یه قسمت هم میره سمت شرق و مشهد و زابل و باقی شهرها تا بره سمت مرز وافغانستان و.... این گسل بزرگترین گسلی هست که تمام مناطق ایران رو گرفته الانم بزرگترین صفحه ش جابه جا شده و حرکت کرده و به این زودی هم سرجای خودش آروم نمیشه یه تکون اون تو کرمانشاه تا سنندج و ایلام و همدان رسیده.این لرزه ها حرکت همین گسل و به شهرهای دیگ هم میرسه

حس خیلی بدی دارم 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️