2777
2789
شتت پس من منتظر ینفر بودم با اسب سفید برم در دانشگاه دنبالش اگه دیدم از قبل با ینفر بوده چییی

اوه اصن اینطور فکر نکن البته حق میدم کسایی ک هنوز نیومدن دانشگاه همینطور فکر میکنن ولی الان ترم اول همه باهم مچ میشن معمولا و خیلی دوام پایینی داره روابط و گاها زنندست واقعا

حال خوب:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها من میخام برم دانشگاه با کسی که دیدم از من خوشش میاد ازدواج کنم😂

پس باید سرسنگین باشی ب دخترا نگاه نکنی هول نباشی بذار حداقل چند ترم بگذره بعد تایپتو پیدا کن و اگ حس کردی اونم از تو خوشش میاد و تایپش هستی پیشنهاد بده در غیر این صورت اگ حس میکنی قبول نمیکنه درخواست نده چون فرداش نصف دخترای کلاس میدونن ک تو بش درخواست دادی و اگ بخای ب یکی دیگ درخواست بدی فک میکنن هولی و همشون میپرن.

خب فکر همین چیزاست ادمو ذوق دار میکنهکلاس مختلط بینظیره

😐

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

تجربه منو میخوای فقط و فقط بچسب به درس. سعی کن معدلتو بالا بکشی . بخدا دانشگاه اصلا از این خبرا نیست. همه فکر میکنن دانشگاه همه باهمدیگه در حال رل زدنن با اینکه جنسیت تو دانشگاه اصلا معنی نداره. پسراهم آدمن مثل ما و اینقدر برات عادی میشه که دیگه به چشم یه جنس دیگه نگاشون نمیکنی . بعدها بخوای ادامه تحصیل بدی میفهمی معدل چقدر به دردت میخوره . حرف اصلی من اینه که به عشق پسر نرو 

من ومپایر اعظم نیستم😄