شتت پس من منتظر ینفر بودم با اسب سفید برم در دانشگاه دنبالش اگه دیدم از قبل با ینفر بوده چییی
اوه اصن اینطور فکر نکن البته حق میدم کسایی ک هنوز نیومدن دانشگاه همینطور فکر میکنن ولی الان ترم اول همه باهم مچ میشن معمولا و خیلی دوام پایینی داره روابط و گاها زنندست واقعا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اها من میخام برم دانشگاه با کسی که دیدم از من خوشش میاد ازدواج کنم😂
پس باید سرسنگین باشی ب دخترا نگاه نکنی هول نباشی بذار حداقل چند ترم بگذره بعد تایپتو پیدا کن و اگ حس کردی اونم از تو خوشش میاد و تایپش هستی پیشنهاد بده در غیر این صورت اگ حس میکنی قبول نمیکنه درخواست نده چون فرداش نصف دخترای کلاس میدونن ک تو بش درخواست دادی و اگ بخای ب یکی دیگ درخواست بدی فک میکنن هولی و همشون میپرن.
خب فکر همین چیزاست ادمو ذوق دار میکنهکلاس مختلط بینظیره
😐
ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم.... https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )
تجربه منو میخوای فقط و فقط بچسب به درس. سعی کن معدلتو بالا بکشی . بخدا دانشگاه اصلا از این خبرا نیست. همه فکر میکنن دانشگاه همه باهمدیگه در حال رل زدنن با اینکه جنسیت تو دانشگاه اصلا معنی نداره. پسراهم آدمن مثل ما و اینقدر برات عادی میشه که دیگه به چشم یه جنس دیگه نگاشون نمیکنی . بعدها بخوای ادامه تحصیل بدی میفهمی معدل چقدر به دردت میخوره . حرف اصلی من اینه که به عشق پسر نرو