2777
2789
عنوان

شوهرم رمز گوشیشو بهم نمیگه

310 بازدید | 5 پست

سلام دوستان،منو شوهرم ده سالی میشه ازدواج کردیم بچه هم داریم،الان از عید امسال رمز گوشیشو عوض کرده،بهم گف ،نگامیکنی به گوشیم شاید دوستام یه پیامی میدن که زشته بخونی،وتو به روم میاری،یا میگی مامانت زنگ زده بود چی گف،

من باهزار دعواو التماس خلاصه قول دادم که وقتی خوندم بهش چیزی نگم وازش سوال نکنم،اونم رمزو بهم گف،الان یه ماهه بی دلیل،در حالی که من رو قولم موندم رمز عوض کرده به منم نمیگه،چیکارکنم،دارم دق میکنم،خیلی بهم بر میخوره این کارش،منم به گوشیم ازحرصم رمز دادم ولی اون عین خیالش نیس

ببین مردی که بخواد غلط اضافه کنه حتی اگه رمز گوشی ام بده بازم اون غلط انجام میده

فقط دعا کن خدا زندگی و شوهرتو از دست ادم بی ناموس حفظ کنه و جور دیگه حواست به شوهرت باشه

زیاد خودتو اذیت نکن

صبح به صبح ۷ تا حمد بخون و بهش فوت کن

ببینه حساس نیستی و گیر نمیدی خودش همه چیزو در اختیارت میذاره

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
ببین مردی که بخواد غلط اضافه کنه حتی اگه رمز گوشی ام بده بازم اون غلط انجام میدهفقط دعا کن خدا زندگی ...

خودشم اینو میگه،میگه به رمز نیس من بخام کاری کنم همه جاپره و تو اصلا متوجه نمیشی،میگه فقط دوس ندارم تو کارام سرک بکشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیامتون خیلی به دلم نشست

فداتشم عزیزم

تجربه ۲۷ سال زندگی خودم بود❤️

فقط میدونم زیاد به پر و پای مردت نباید بپیچی و تو منگنه قرارش بدی

جور دیگه کنترل کن که متوجه نشه

محیط خونرو براش امن و اروم کن. که نخواد به کسی دیگه پناه ببره

بیرون پره از زنای هرزه ی بی وجدان😑

رمز و ... رو بیخیال

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

[QUOTE=359592131]فداتشم عزیزم تجربه ۲۷ سال زندگی خودم بود❤️ فقط میدونم زیاد به پر و پای مردت نباید بپیچی و تو منگنه ...

خیلی آرومم کردید خدا خیرتون بده،قبل پیام شما آتیش بودم،پیاماتون آب بودن رو آتیش،یه دنیا ممنونم♥️