2777
2789

گلم من پنج ماه پیش بلفا انجام دادم و خیلی خیلی پشیمونم کاش برمیگشتم عقب پام میشکست

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رد بخیه سه چهار سال زمان میبره رفتنش 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
دور از جونبرا مامانم میخامطفلی چشماش دیگه باز نمیشه

اگر برا مادرتونه انجام دادنش خوبه این عمل بیشتر رو سن بالاها که پوست شلی دارن جوابه

بدور از جونتون. چرا پشیمون هستید ؟؟ بخاطر رد بخیه یا...

چشمام بعد پنج ماه هنوز تابه تا هست یکی از چشمام زیر چشمم خیلی تیره شده خط کریزم یکیش بالاس یکی پایین 

چشمام بعد پنج ماه هنوز تابه تا هست یکی از چشمام زیر چشمم خیلی تیره شده خط کریزم یکیش بالاس یکی پایین

حالا بازم پیگیر بشید نمی‌دونم به دکتر خودتون رفتید و واسه این موارد چی گفتن هر چند شکایت اینا فکر نکنم جایی برسین چون کسی پاسخگو نیست  ولی خوب اگه جواب نگرفتین به دکتر متبحر دیگه برید ان شا..خیر باشه براتون  هر چند هزینه ی اضافی براتون میشه ولی چاره چیه . ؟؟.تیره شدن زیر  چشم به احتمال قوی رفع میشه و اینکه چرا بعد این مدت ، رفع نشده بازم جای سواله ؟؟ 

حالا بازم پیگیر بشید نمی‌دونم به دکتر خودتون رفتید و واسه این موارد چی گفتن هر چند شکایت اینا فکر نک ...

چی بگم واقعا تو فروپاشی روانی ام

چی بگم واقعا تو فروپاشی روانی ام

درکتون میکنم و متاسفانه انگار دکترتون جزو اون دکترایی بوده که با بند پ و سهمیه بالا اومده پرس و جو کنید  یه دکتر خوب برید ان شا..بتونه اون ایراداتی که میگید هست براتون برطرف بکنه.