2777
2789

عدم تمرکز شدییییید دارم قبلا اینجوری نبودم رفتم تحقیق کردم فهمیدم اینستا باعث شده عادت کنم به ویدیو های ۳۰ ثانیه ای دیگ نه حوصله دارم فیلم ببینم نه کتاب بخونم نه درس نگو محتوای اینستا مثل مواد مخدر دوپامین شدید میده و سخت میشه ترکش کرد 😭😭😭

حالا باید کلی دردسر بکشم تا مثل قبل بشم 

شما اینجوری نشدید؟؟

من اینستا ندارم، ولی همینجوریم

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

واع همه همینننن خخخخ 

چ دغدغه ای داری  حالت خوبهع آیا 

چرا اینقد از خودت طلبکاری خوش باش

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی استفاد میکنی روزی فوقش ۲ساعت دیگه چه خبر مگه مدتی برنامه هات پاک کن نت نگیر عادت میکنی

من کمتر از دوساعت استفاده میکنم چون سرکارم بدون نت هم که نمیشه اسنپ میگیرم گاهی کارت به کارت میکنم

واع همه همینننن خخخخ چ دغدغه ای داری حالت خوبهع آیا چرا اینقد از خودت طلبکاری خوش باش

خب همه در خطرن 

به نظرت دغدغه کمیه تو این سن کم عدم تمرکز دارم چهارتا کار مفید نمیتونم بکنم ؟؟

[QUOTE=359589781]خب همه در خطرن  به نظرت دغدغه کمیه تو این سن کم عدم تمرکز دارم چهارتا کار مفید نمیتونم بکنم ؟؟[/QUOT 

خب الان تفریحاتمون همینه 

نیست همه کار مفید انجام میدن خخخخ

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐