2777
2789

من این ماه رحممو که کج بود مامای قدیمی درست کرده

این ماه امیدم زیاده, ان شاءالله که این ماه هممون دست پر بشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي من نميدونستم اقدام كردم  خاك تو سر من بد شانس حالا بايد موقع تخمك گزاريم اينجوري باشه

اشکالی نداره عزیزم, ایت الکرسی بخون و صدقه بنداز 

اگه نمیدونستی اشکالی نداره بخ خودت استرس نده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
وای من فردا باید آمپول بزنمو اقدام کنم ینی چی قمر درعقربه حالا منه بیچاره چیکار کنم اینهمه قرص خورده ...

خانمی اگه مجبورید خب از یه جایی بپرسید

صدقه و ایت الکرسی زیاد بخون, توکل به خدا

وای من فردا باید آمپول بزنمو اقدام کنم ینی چی قمر درعقربه حالا منه بیچاره چیکار کنم اینهمه قرص خورده ...

شانس نداريم خواهر شانس 

اعصابم به هم ريخت منم بايد اقدام كنم موقع تخمك گزاريمه هشت ماه تو اقدام ولي نشدم 😭😭😭

زندگي شهد گل است،زنبور زمان ميخوردش، آنچه ميماند،عسل خاطره هاست
شانس نداريم خواهر شانس  اعصابم به هم ريخت منم بايد اقدام كنم موقع تخمك گزاريمه هشت ماه تو اقدا ...

اره والا منم سه ساله تواقدامم این ماه فولیکول خوب داشتم که اونم اینجوری شد حالا چیکارکنیم

اره والا منم سه ساله تواقدامم این ماه فولیکول خوب داشتم که اونم اینجوری شد حالا چیکارکنیم

استارتر  راست ميگه از يه عالمي كسي بپرس شايد بشه 

باش فدات توام آمپول میزنی کی باید اقدام کنی؟

نه من پارسال يه بارداري ناخواسته داشتم البته ديگه رفته بودم دكتر بهم دارو داده كه ديگه برم تو اقدام همينجوري يهو يه بي بي چك زدم ديدم حامله ام ولي زد و دو ماهگي پوچ بود سقط كردم سه ماه صب كردم از فرودين امسال تو اقدامم دكترم گفت شش ماه همينجوري اقدام كن اگه حامله نشدي بيا خلاصه نشدم رفتم پيشش قرص متفورمين چند تا ...قرص داد 

قرص خوردم بد شانسيم آخه من كم كاري تيروئيد و تنبلي تخمدان دارم پريودام كه نامنظم ولي نميدونستم كيست دارم اين قرصارو خوردم دفع كردم خيلي بزرگ بود