2777
2789
عنوان

میخوام سر پای خودم وایسم

96 بازدید | 4 پست

این داستان زندگی منه 

۱۴سالم بود برام خاستگار اومد دیدن پسر خوبیه خواهر پسره هی رفت و اومد تا پدر و مادرم راضی کرد منم اون موقع ها به شدت بی زبون بودم خلاصه که شوهرم دادن یا به عبارتی از سرشون بازم کردن 

ده سال ازدواجم درس خوندم دبیرستان رفتم دانشگاه رفتم بچه دار شدم 

الان حالم خیلی بده دختر عمه هام یکی پزشکی میخونه اونیکی آزمایشگاه و.... و من دختر خوش سر و زبون و زبل فامیل موهام تو۲۵سالگی سفید شده افسردم و به شدت حالم بده 

دست به هر کاری زدم شوهرم نذاشت گفتم خیاطی گفت لباسارو باز کن یاد بگیر دختر داییم اینجور یاد گرفت 

گفتم آرایشگری گفت خواهرام رفتن هیچی نشد تو هم نمیشی 

خلاصه که شدم یه آدم تو سری خور بدبخت که به ظاهر خوشبخته  

من بچگی نکردم دوستام خیلی وقته ندیدم دوستی ندارم 

کی جواب عمر به باد رفتمو میده؟؟؟؟

رو‌پا خودتم وایسی بدتر پیر میشی اونم  با آدما ی این دوره زمونه ک همش انرژی منفین بعدشم مو سفید که مده همه دنباله شوهرن الکی زندگیتو ب باد نده بیرون خبری نیست 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو‌پا خودتم وایسی بدتر پیر میشی اونم با آدما ی این دوره زمونه ک همش انرژی منفین بعدشم مو سفید که مد ...

بیخود دنبال شوهرن از تو چاله خودشون تو چاه میندازن من یادم نمیاد مجردی چطوریه 

ولی کاش فقط موهام سفید بود