میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سرباب زنداندیپلمبخش ملاقات اینایکم پیش ژنگ زده بود بد حرف زد
از شرایطش بد حرف زد یا باتو بدحرف زد؟
شرایط زندان نمیدونم چجوریه ولی خب دیپلمه پس درجه ش پایینه دیگه،یکم بهش سخت میگذره
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
با من بد حرف زد گف خستم حال ندارم میرم کپه ی مرگمو بزارممنم فک کردم نمیخاد منو نمیدونم چیکار کنم ولی ...
پس حتما اذیت شده و خستس،سعی کن تو این دوران براش ناراحتی از سمت تو نباشه حداقل و به تو دلگرم باشه،سرحال که بشه خودش باهات حرف میزنه،بنده خداسرباز صفرا واقعا اذیت میشن
واقعاا من فک میکنم مثلاا با من سرد شده آخه ببین ۴۰روز اینا آموزشی موند کلا مرخصی نیومد الان باید دو ...
نه نگران نباش،تو آموزشی که مرخصی نمیدن کلا،بعد از آموزشی میاد مرخصی
ولی خب بهش سخت میگذره دیگه،هم جسمی هم روحی
اموزشیش گزشتهالان یعنی اونجا هم دیر ب دیر مرخصی میدن؟بابا رفیقام میگن اون خودش باهات بد حرف میزنه یا ...
اگه کلا بد بود باید قبل از خدمتشم باهات بد میبود،دوستاتو ول کن چرت وپرت میگن،منکه پسره رو نمیشناسم خودت بهتر میدونی می ارزه باهاش ادامه بدی یانه،فعلا یه مدت اصلا سمتش نرو ببین اون چیکار میکنه،اگه هم گلایه کرد بگو خواستم مزاحمت نباشم گفتم شاید شرایطت میزون نیس