2777
2789

تاه فهمیدم 5 ماه هست برشکسته شدن ولی بمن نگفته بود ماشین خونشون فروختن و الان یه خونهکوچک گرفتن کمتر از یه ساله باهاشم 10 ماهی میشه ولی دیشب اصرار کردم گفام یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست چیه بگو بهم این چند وقت دروغ گفته بود که ماشین هست و مثلا میگفت بابام سر کارشه وفلان امشب معلوم شد دروغ بوده و برشکسته شدن فقط وفقط هم یه خونه کوچک دارن الان من خیلی ناراحت شدم بخاطر دروغش ودروغ نگم بخاطر شرایط مالیشون هم ولی گفتم خودتو اذیت نکن هدفمون جدی بود گفتم منو تو در اینده با هم کار میکنیم همه چیو از اول میخریم

ببخش منو ولی ورشکسته😘

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تو از همونایی که همیشه مردا غر میزنن میگن تو بی پولیمون پام واینستاد و ما زنا باور نمی‌کنیم 

😏

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اینجا مگه امریکاست که اقتصاد سر و سامون داشته باشه اگه باختی از اول دو نفری بخرین؟ 

والا تا جایی که من میدونم تو ایران دیگه نمیشه پولدار شد 

باید تلاش کرد که فرو نره فقط شرایط اقتصادی خانوار

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

این ک گفته من و تو در آینده کار میکنیم و همه چیو از اول می‌خریم قبول نکن

چون مرد ی موجود خیلی خیلی بی وفاست

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

شما که تصمیم خودتونو گرفتین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد