2777
2789
عنوان

شنبه عمل دارم

227 بازدید | 25 پست

چه کارهایی قبل عمل انجام بدم؟ 

هرتوصیه ای دارین بگین 

عمل سزارین هست ، از کار خونه تا غذای آماده و آرایشگاه و هرچی که میدونین 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

لباس ببر دستمال ببر خوراکی ببر 

حموم برو 

تونستی بده همسرت شیو کنه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شنبه وقت سزارین دارم، استرس دارم یه مقدار ، کیف و وسایلامو اماده کردم لباسای نی نی ، یکم خوراکی برا خودم مثل کمپوت و آبمیوه و نسکافه اینا ، از قبل هم فریزرمو پر کردم تا یه مدت راحت باشم فعلا ، البته ده روز اول قطعا خونمون واویلا خواهد بود و خونواده شوهرم همه میان عادت دارن و ازین مورد بسیار ناراحتم 

نمیدم‌شوهرم🤣 نوره ‌رو‌خدا آفرید دیگه

😂😂عجبا 

ایشالا نی نی سالم بیاد بقلت

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

😂😂عجبا ایشالا نی نی سالم بیاد بقلت

بغلت**

خونتو تمیز کن ،،میوه و شیرینی بخر بزار تو خونه،،، ساک نوزادتو ببند ،،قبل رفتن به بیمارستان حموم برو شیو کن ،،طلاهاتو در بیار بزار خونه،، شب قبل از عملت هم جز اب چیزی نخور،،انشاالله به سلامتی بری و با نی نی برگردی خونه

منم شنبه وقت سزارین دارم، استرس دارم یه مقدار ، کیف و وسایلامو اماده کردم لباسای نی نی ، یکم خوراکی ...

دقیقا منم ، من یک‌شنبه عمل دارم ، خانواده شوهرم روبروم هستن ، خداییش دلسوز هستن و کمک میکنن،‌ نمیذارن من کاری بکنم ، اما همین سر و صدا منو خیلی اذیت میکنه

لباسای بچه دستمال مرطوب نبات خرما چای فلاسک یا همون فلاکس😂فک کن داری میری اردو لباس برا خودت دستمال ...

حتما باید شکوه بگیرم؟ الان دوبسته شبانه دوایکس لارج گرفتم

خونتو تمیز کن ،،میوه و شیرینی بخر بزار تو خونه،،، ساک نوزادتو ببند ،،قبل رفتن به بیمارستان حموم برو ...

مرسی عزیزم ، استرس عجیبی دارم