یه دختر ۴ ساله دارم بشدددت بهم وابسته ست از صب تا شب میچسبه بهم براش برنامه کودک میزارم تا میرم آشپزخونه پشت سرم میاد🥺
دائما آویزونه بهم الانم تو بغلم نشسته دستش حلقه کرده دور گردنم داره کارتون میبینه
موقه خوابیدن حتما باید تو بغلم باشه یا ب عبارتی من تو بغلش باشم وگرنه نمیخابه حتی حاضر نیست تو رختخواب خودش کنارم بخابه حتمااا باید سرش روی بالش من باشه و دستش دور گردنم حلقه میکنه تا خوابش ببره وقتی خواب میره میزارم تو رختخواب خودش بیدار میشه گریه میکنه و باز میاد کنارم
بخدا خستم کرده این نیم وجبی گاهی از دستش فرار میکنم میرم تو اتاق تا نیم ساعت تنها باشم ی نفس بکشم میبینم سریع پشت سرم میاد☹️
حتی حموم دستشویی هم ک میرم هی صدام میزنه مامان کجایی مامان کجایی حضور غیابم میکنه
بیرون هم میبرمش پارک میبرم خانه بازی میبرم خیابون میریم باهم باز دوست داره کنار من باشه کلااا،
هر وقت بهش میگم دخترم ی کم از تو بغل مامان بیا پایین مامان خسته شده سریع بغض میکنه میگه مامان دوستم نداری ک نمیزاری تو بغلت باشم،دوست دارم کنار تو باشم مامان، وقتی اینجور میگه دلم براش میسوزه میگم گناه داره منو زیاد دوست داره ک این جور رفتار میکنه، دائم هم بوسم میکنه قربونش برم، اوووف از حرف زدنش هم نگم ک چقدم سوال میپرسه😂 ماشالا ی ریز سوال میپرسه گاهی مغزم درد میگیره از بس سوال جواب میکنه ازم، بغلش میکنم بوسش میکنم بهش محبت میکنم ولی از من سیر نمیشه انگار، دوست داره یک لحظه از من دور نباشه