الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم واسه شرکت نفت چهارسال سابقه میخواد کلی بهونه گرفتن شوهرت همه شرایط هارو داره؟خیلی شرایط هاشون سخته. شوهرمن مهندس عمرانه ولی سابقه کارش 4سال نمیشه
خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی تودلم میزاری😘👼
شرایطش که خیلی سخته، دانشگاه دولتی معدل بالای ۱۸ و آزاد جز سه رتبه اول. امیدوارم شرایطش بمنم بخوره چون معدلم بالاست.
اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
مگ بانک هم ازمون داره کیه؟شوهر من قوه قضاییه میخواد شرکت کنه داره براش میخونه شرکت نفت هم گفت بیشتر نیرو های قرار دادی و اونایی که دانشگاه نفت و مربوط بهشو خوندن قبول میکنن