2777
2789

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ 

الهی ان شاالله به امید خدا🌹❤

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم مرسی خوبی؟چه خبر؟تابستون تونستی جمع بندی کنی؟😍

فدات بشم من

اره جمع کردم 

سلامتی گل شما چطوری خوبی در چه حالی؟

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

فدات بشم مناره جمع کردم سلامتی گل شما چطوری خوبی در چه حالی؟

خدا روشکر😍قوی باشیااا دیگه یه سالت مونده😃

هیچی من دایما مشغول درسم گاها کلاس دارم میرم کلاس 

بعدشم تست و اینا

خدا روشکر😍قوی باشیااا دیگه یه سالت مونده😃هیچی من دایما مشغول درسم گاها کلاس دارم میرم کلاس بعدشم ت ...

هعیییی سخته ولی خب دیگه امیدوارم زودی تموم شه فقط 

الهی ان شاالله همیشه موفق باشی دختر مهربون و خوش قلبم💚

هعیییی سخته ولی خب دیگه امیدوارم زودی تموم شه فقط الهی ان شاالله همیشه موفق باشی دختر مهربون و خوش ق ...

مرسی عزیزم🤗همچنین.

عیب نداره سخته ولی بذار سال بعد این موقع بشه به خاطر اینکه خودتو مرحله اخر رسوندی به خودت افتخار میکنی بعدس به دهما نگاه مبکنی و کیف میکنی که اونا رو گذروندی😃

الان آخرای آبانه

امروز خواستم این دختر کنکوری رو راهنمایی کنم  چون خیلی اشتباه درس میخونه بی تجربست چموشی کرد بیخیال شدم

و اما همینجا مینویسم اگر همینجوری ادامه بده پیش بینی من اینه مرداد قبول نمیشه یه اسکرینم میگیرم از این پیامم.

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔