2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل چیه

123 بازدید | 14 پست

من کلا از دو سال پیش سمت چپ سینم درد میکرد.اول فک میکردم قلبمه بهترین دکتر شهرمونو رفتم متخصص بود گف کاملا قلبت سالمه وفق تپش قلب داری  بخاطر استرس و اضطرابه و گف سعی کن استرستو کنترل کنی و اینا ..بعدش گف ی دکتر ریه هم برو اونجام رفتم گفتن هیچ مشکلی نداری فق ی آسم خفیفه..سینه هامم هیچ مشکلی نداره دختر خالم ماماس چک کرد گف هیچ مشکلی نداری..اما هنوزم گاهی اوقات تیر میکشه ی جوری میشه بخصوص الان ک هوا سرد تر شده ‌بنظرتون ربطی ب همین آسمم داره؟چون زیاد ک راه میرمم اینجوری میشه.حالا بنظرتون چرا اینجوری میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته؟ شاید سینه هات دارن بزرگ میشن

۱۹ سالمه. ن فک نکنم بخاطر این مسئله باشه..۱۲ ۱۳ ک بودم بخاطرش درد میکرد ولی سنم بالاتر ک رف از بلوغ فاصله گرفتم خوب شد..ولی این درده ی جور دیگس 

به تایم پریودت ربط نداره؟ چون اون موقع هم سینه حساس میشه

نه.حدودا ی هفته قبلش فق سینه هام ورم میکنه ک خب اونم معلومه بخاطر پریودیمه و یکمی حساس میشه ب قدری ک گاهی اوقات لباس زیر نمیزنم چون دردم میگیره..اما دوره ش ک تموم میشه دیگ اوکیه واس اونم نیس ...میدونی این دردی ک دارم ی جوریه ک سمت چپ سینم تیر میکشه ی لحظه کلا نمیتونم نفس بکشم.هر جام رفتم مشکلی نداشتم میدونی رد دادمم دیگ😂😭

اکو قلب دادی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
اره همه چیو انجام دادم .ستی اسکن ریه هم انجام دادم.همه کار کردم هیچ مشکلی نداشتم

خب پس خدا را شکر که چیز خواصی نیست بهش عادت کن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!