2821
2789
عنوان

شما بااین مدل دوستی موافقید

295 بازدید | 37 پست

ازینورفکرکنین یه دوست بیشعورداشته باشین که ازتون سواستفاده که میکنه.. ازتون استفاده میکنه بعدش تشکرم نمیکنه و فکرمیکنه وظیفه‌شماست که اون کاروانجام میدین

منم انقدر رفتارم باهاش بده، اصلا براش ارزش قائل‌نیستم اونم توکلاس فقط باهام دوسته

تا قهرمیکنم حرف نمیزنم دوباره فرداش میچسبه بهم 🙂

تازه حسودیم میکنه میگه بچه‌های کلاس مسخرت میکنن منم میگم توازحسودیت داری میگی فکرنکن من ساده‌لوحم زود حرفتو باورکنم

واقعا حس خوبی گرفتم که سرش داد زدم و اعتمادبنفس گرفتم (البته بعداازین کارم پشیمون میشم)

انقدررفتارم بده ک.. ولی پیش بقیه همکلاسیام رفتارم خیلی خوبه عالیه هرچندکه یکم حساسم

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اگر خیلی به یکی بچسبی به خودش اجازه میده عزت نفست رو بیاره پایین و سرت داد بزنه ...برای دوستت متاسفم که قدر خودش رو نمیدونه.

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ استفاده ای؟

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

همینطور چقدر ناراحت کننده س که تشکر بلد نیست و همه چیز رو میزاره بر حسب وظیفه ی طرف مقابل....

سعی کنید با کسی که اخلاقش مثل خودتونه و اوکی ترین باهاش دوستی کنید

بنطرم رو خودت کار کن

مگه من مقصرم؟ لیاقتش همینه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اگر خیلی به یکی بچسبی به خودش اجازه میده عزت نفست رو بیاره پایین و سرت داد بزنه ...برای دوستت متاسفم ...

همینو میگم.. توصیه میخواستم کنم، کمکش کنم. هیچی به هیچی اصلا خودشم میگه چرتوپرت میگی اینارو نگو

چ استفاده ای؟

سواستفاده، مثلا میگه پول بده،وسایل بده. کادوبخر فلان بده فلان بده.. 

همینطور چقدر ناراحت کننده س که تشکر بلد نیست و همه چیز رو میزاره بر حسب وظیفه ی طرف مقابل....سعی کنی ...

من بدتر ازون رفتار میکنما ندیدی توواقعیت 😂 الانم میگه جواب هربدی رو با بدی نده

البته الان وطیفه‌م شده هرموقع درس نمیخونه میگه بیا برسون میگم نه مگه وظیفه منه؟ 

نمره ات پایینه؟ وظیفه من نیست؟

همینو میگم.. توصیه میخواستم کنم، کمکش کنم. هیچی به هیچی اصلا خودشم میگه چرتوپرت میگی اینارو نگو

اگه باهاش نمیتونی کنار بیای برو سمت بقیه دخترا..

تو ی کلاس ب اون بزرگی هستن کسایی که باهاشون اخلاقت اوکی بشه ..

با اینم سلام علیک داشته باش کات نکن کامل ..

ولی اگر جفتتونم دارید اذیت میشید یا رو خودتون کار کنید تحملتون بره بالا یا برید با بقیه صمیمی شین

من بدتر ازون رفتار میکنما ندیدی توواقعیت 😂 الانم میگه جواب هربدی رو با بدی ندهالبته الان وطیفه‌م شد ...

من خودم خرخون بودم هیچوقتم ب کسی تقلب نمیدادم..

ولی واقعا دیگه دوستامو ناراحت نمیکردم و اگرم کسی بهم بی احترامی میکرد سراغشم نمیگرفتم..

اگه باهاش نمیتونی کنار بیای برو سمت بقیه دخترا..تو ی کلاس ب اون بزرگی هستن کسایی که باهاشون اخلاقت ا ...

اخه چرا روی خودم کارکنم 😐 مشکل من چیه این وسط من همونطوری رفتارمیکنم رفتارمن بدتره

یهویی میگه برگه بده واسه کاردستی مثلا امروز کاردستی داشتیم

بعد میگم ازدفترت بِکن دیگه پول اونم نداری؟

ازبدبدختی میگه نه تورو مسخره میکنن کل کلاس، میگن حسودی نکن تو باکسی دوست نیستی همچین حرفی میزنی. همین الانم باهات قهرمیکنم میبینی خودت

من وضعیتم مثل همونه همون یدونه‌دوستو دارم توکلاس

من خودم خرخون بودم هیچوقتم ب کسی تقلب نمیدادم..ولی واقعا دیگه دوستامو ناراحت نمیکردم و اگرم کسی بهم ...

الان ماژیک ۲۵ هزارتومنه 😐 میگه ماژیکت روببرم خونمون استفاده کنم بیارم

میگم انقدر بدبختی که نمیتونی یه ماژیک بگیری؟

جوابش: زورم میاد.. 😐

این اسمش دوستی نیست

دوست میشیم قهرمیکنیم این رویه ادامه داره.. 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز