2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 29 پست
باور کن فکر سرطان از خود سرطان بدتره

دقیقا👌👌من یسری علائمای دیگم دارم و شک دارم   هررررچقد ب اطرافیانم میگم  میگن گوه نخور  دورداز  جون هیچیت نیست نمیبرن دکتر منم بیخیال شدم سه چهاز سالی هست اینطورم

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
اگر یبوست داری به خاطر اونهاگر نه ممکنه به خاطر حساسیت به پروتئین گاوی باشه

یوبوست دارم ولی نه خیلی زیاد اینم بگم رنگ  مدفوعم کاملا نرمال فقط دون دون قرمز  میبینم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا حداقل بدونی گرفتی تهش میگی شبش ماه بیشتر زنده نیستم

🤣

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

نمیدونم من هراز گاهی خون میبینم یعنی واقعی میبینم خون ازم میچکه شاید سالی یکی دوبار اینجور میشم دلی ...

خب درد اینا نداری؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
دقیقا👌👌من یسری علائمای دیگم دارم و شک دارم هررررچقد ب اطرافیانم میگم میگن گوه نخور دورداز جون ...

دفعه بعد که اینجور شدی برو اورژانس ازت آزمایش اورژانسی میگیرن .خون شفاف وبدون درد خطرناکه 

اره روشن

بواسیر نداری؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
شاید از همون یبوست باشه از داخل روده زخم شده ولی بهتره درمانش کنی چون میشه بواسیر وشقاق

ااا یعنی ممکن از داخل زخم شده باشه چون چند ماه پیش که ازمایش ادرارم دادم گفتن داخل ادرارم خون هست گفتن ممکن خون ریزی داخلی داشته باشی 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
بواسیر نداری؟

علائمش چیه اصلا نمیدونم 

اره روشن

به احتمال زیاد از یبوسته 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خب درد اینا نداری؟

ن تعجبم از همینه ک درد و مشکلی چیزی نمیبینم ک بگم از اونه .. گفتم شاید زخم بشه خون بیاد ولی اصلا دردی حس نمیکنم خیلییی عادی میرم یهو چشمم ب خون میخوره . 

بدن دردم خیلیییی دارم هرررر روز 

انگار روحم از بدنم میخواد جداشه تا صب بیدارم و تکون میخورم دوس دارم خودمو تو دیوار پرت کنم ک این بدن درد ولم کنه این مشکل  درد بدنم با خون دیدن و ضعیف بودن بدنم کند شدن حافظم برا حفظ کردن و اعصاب خیلییییی ضعیفم و تهوع و سردردای اول صبام همشون باهم  سه چهار سال پیش اومدن سراغم و نمیرن 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
ن تعجبم از همینه ک درد و مشکلی چیزی نمیبینم ک بگم از اونه .. گفتم شاید زخم بشه خون بیاد ولی اصلا درد ...

ی ازمایشی چیزی بده

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
👍❤ حالا ۲۰ سالمم بیشتر نیست مثل پیرزنا هرچی درده دارم موهامم ۲۰۰ ۳۰۰ تاش سفیده

منم سنم۲۱ همه جام درد میکنه بخدا

تو یبوستم میشی؟

ااا یعنی ممکن از داخل زخم شده باشه چون چند ماه پیش که ازمایش ادرارم دادم گفتن داخل ادرارم خون هست گف ...

نه ادار ومدفوع که ربطی به هم نداره .اون موقع که آزمایش،ارار دادی پریود نبودی؟