2777
2789
عنوان

مگ همه حسود نیستن

102 بازدید | 5 پست

در جواب این سوال باید بگم نه همه حسود نیستن اما همه انسان ها غبطه میخورن هر کی تو هر زمینه ای 

مثلا من عاشق پزشکی ام اگر بشنوم کسی قبول شده و من میشناسمش غلطه میخورم که ای کاش منم قبول بشم یا یکی تو مهاجرت اینجوریه یکی ازدواج یکی بچه یکی پول یکی خانواده یکی خواهر و برادر یکی زیبایی قد بلند هرچی 

ما غبطه میخوریم اما هیچ وقت نمیکنی اونی که داره از دست بده تا ما دلمون خنک شه اما کسی که حسوده میگ من ندارم اونم ایشالا نداشته باشه 

اگر احساس کردید دارید غلطه میخورید خودتون رو سرزنش نکنید طبیعیه اما اگر احساس حسادت کردید بهتره روندتون رو تغییر بدید چون خودتون اذیت میشید 

پیرو تاپیک حسادت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه حسادت دارن اونی که میگه ندارم دروغ میگه یا خودشو گول میرنه

به نظرم اینجایی که کسی کسی رو نمیشناسه، دلیلی برای دروغ گفتن وجود نداره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یه چیزی که من خیلی برام جالبه ،من ادمی و میشناسم که نسبت به خیلی ها حسود نیست حتی تشویق و کمک میکنه به چیزای بهتر برسن ولی نسبت به من بی نهایت حسود و غبطه خوره، یعنی قشنگ‌متوجه میشم دلش نمیخواد من اب خوش از گلوم پایین بره ،خیلی  امتحان کردم ،اگه آه و ناله کنم از مشکلات بگم انقدر سر ذوق میاد پر حرف سر زنده میشه ولی کافیه بگم اینو خریدم یا فلان جا میخوایم بریم  اصلا بهم میریزه سکوت میکنه دو دقیقه بعد خداحافظی میکنه حالش بد میشه  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

دقیقا ، حسودی به این میگن که میخوان طرف و تخریب کنن یجوری یا نمیتونن قبول کنن طرف بهتره ، اما غبطه اینه که من یکیو میبینم موفقه میگم باریکلا بهش منم دوست دارم اینجوری شم ولی حسودی فقط انرژی منفیه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند