2777
2789
عنوان

حرف حساب این چیه متاهلا و مجردا

178 بازدید | 11 پست

شوهرم فک کنین ۱۰روز پیش هی میگفت سقط سقط کن حاضرم ۸۰۰_۹۰۰میلیون بدم فقط بنداز.منم دخترعموم زنان هست و از دروغ به شوهرم گفتم میگه ۷۰۰میلیون میگیرم سقط میکنم. بااینکه خیلی داره گفت من اگه ۷۰۰داشتم الان مهاجرت کرده بودم درحالیکه دوتاخونه و ویلا و مغازه و هایما و...داریم.گفتم ماشینو بفروش بده هیچی نگفت.

دیروز قلب درد گرفته بودم هی میگم این بچه بزرگ میشه من که موندنی نیستم بچه های خواهربرادرت میزننش.برای تو هم آلت زن بعدی بیشتر از بچت ارزش داره و اذیت میشه الان بمیره بهتر از اینه در اینده هزاربار بمیره.برگشته میگه ببخشید آم یِدی آرخام. منو از عصب ایست قلبی میداد. بتظزتون چرا پول نمیده سقط کنم اصلا گوش نمیکنه ولی حرصم میده تا سکته کنم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی بچه رو نمیخواداین وسط دلم برای بچه سوخت

الهی بمیرم برا بچم🥺 منم پول ندارم بچه ۱۶هفته رو کورتاژ کنم.عین خیالش نیست

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
چخبرههه سقط 700 ملیون برو عطاری دارو گیاهی میده سقط میشه

نه خودم الکی بهش گفتم ۷۰۰میلیون.

بچم ۱۶ هفتشه جگرم میسوزه و با دارو سقط نمیشه که بزرگه🥺

۱۶ هفته که دیگه کامله جنسیتش مشخصه

اره پسره💔

وضع مالیت ک خوبه عمرم دست خداست چکار داری بچه بیچاره رو

وضع مالی من خوب نیست مال شوهرم خوبه من نمیخام باهاش بمونم واقعا خسته شدم ،دلم زندگی جدید و خوب و یه مرد امن میخواد

وضع مالی من خوب نیست مال شوهرم خوبه من نمیخام باهاش بمونم واقعا خسته شدم ،دلم زندگی جدید و خوب و یه ...

عزیزم عذر میخام اینو میگم ولی اولا تا ۱۶ هفته پیش ک زن و شوهر بودید اوکی بودید ک این بچه به وجود اومده دوما برای سقطشم ۱۶ هفته صب کردی نهایتا تا ماه اول میفهمیدی چرا گذاشتی اینقدر بزرگ شه

عزیزم عذر میخام اینو میگم ولی اولا تا ۱۶ هفته پیش ک زن و شوهر بودید اوکی بودید ک این بچه به وجود اوم ...

چون دقیقا فیلماشون از بعد حاملگیم شدید شد و هرروز بدتر میشه قبل حاملگی اینجوری نبود