2777
2789

ببینید من یه مشکلی دارم 

نمیدونم از مهربونی و محبت زیادمه یا چی 

خیلیییییی احساساتی ام 

الان یاد یه کاربر افتادم رفتم که کنکور داشت.. دیدم نتیجه دلخواهش رو علی رغم تلاشی که ظاهرا داشت نگرفته، قلبم سنگین شد و گریم گرفت.. 

ببینم کسی مشکل داره اشکم در میاد حالا خودم پر از مسئله و دغدغم ولی نمی‌فهمم چرا انقدر اذیت میشم سر آدما... 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نداری خودت؟

عزیزم من پر از مشکل و سختی ام 😞

ولی خودمو درک نمیکنم که چرا باید اینطوری روحم آزار ببینه

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

منم همینم..

نمیشه واقعن من دارم آزار میبینم.. 

من روانشناس نیستم اما به نظرم رقیق القلب و دل نازکید 

ویژگی بدی نیست 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
سایت نیا این پره مشکله

نه من تو واقعیت هم همین طوری ام😞

منم همینم کلن دلم نمیخاد برم بیرون وقتی زن و مردی که معلولین وگدایی میکنن میبینم ناخدا گاه اشکم در میاد بخاطر همین هیچ وقت دوست ندارم ببینمشون یا اینستا که میرم بعضی دستای احساسی رو که میبینم کلی گریه میکنم اشکم دم مشکمه 😥

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
عزیزم من پر از مشکل و سختی ام 😞ولی خودمو درک نمیکنم که چرا باید اینطوری روحم آزار ببینه

احتمالا بخاطر همینه ..

چون خودت یسری مشکل داری و اذیتی ،برلی همه دلسوزی میکنی و زود احساسی میشی .

بنظرم توکل کن بر خدا و پاشو برای بهتر شدن خودت تلاش کن .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊