2777
2789
عنوان

اعلائم لانه گزینیتون چیا بود

77 بازدید | 13 پست

من حدودا یه هفته بعد. رابطه ام بدون جلوگیری دو روز به خونریزی افتادم بنظرتون برن تست بدم !؟ 

اعلائم شما چی بود برای لانه گزینیه یعنی !؟

خونریزی لانه گزینی درحد یه لکه اس 

ینی خونریزی نیست

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد اره داشتم زیر رحمم ولی اصا شبیه درد پرییود نبود

والا من امروز روز 23 سیکلمه دورهام حدودا 35 روزست. این چند وقت اصلا ترشح نداشتم تا اینکه امروز تخمدان چپم یه مقدار درد گرفت و بعدش ببخشید ترشحات سفید دارم. اصلا مثل ترشحات تخمک گذاری نیست

والا من امروز روز 23 سیکلمه دورهام حدودا 35 روزست. این چند وقت اصلا ترشح نداشتم تا اینکه امروز تخمدا ...

منم بخدا موندم گیج فردا میشه ۱۴ روز بعد رابطم برم تست بدم ببینم چجوریاس

عزیزم منظورم اینه ک ممکنه در روزطول بکشه ولی به صورت لکه بینی

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
عزیزم منظورم اینه ک ممکنه در روزطول بکشه ولی به صورت لکه بینی

خیلی سرچ کردم خاهری خودتم سرچ بزنی لکه بینی لانه گزینی نینی سایت همه عکس گذاشتن میتونی ببینی برا منم همون شکلیه ولی در حد لکه نیس

خو باید بری تست بدی دیگه خاهر 😐 نهایتا ۱۴ روزه جیگرم

عزیز واس من احتمالش خیلی ضعیفه. چون دقیقا شب بعد از پاکی اقدام کردم...که اونم در حالت عادی خیلی خیلی احتمالش پایینه. ناامیدی ک خوب نیست اصلا اما ان شاء الله خودمو برای ماه های دیگه آماده میکنم ان شاء الله شما این ماه باردار باشی