2777
2789

بچه ها من دوران بارداری ۶۸ کیلو شدممم ینی اول تا اخر بارداری فک نکنم یک کیلو وزن اضافه کرده باشم 

هبچی دخترم دنیا اومد تو شبردهی شدم ۵۹

الان ۶ ماهه دخترمو از شیر گرفتم ی دوره قرص چاقی خوردم گیناپ شدم ۶۴

دیگههه تکون نخوردم با وچود اینکه اینمهههه مبخورممممممم

من وحشتناک لاغریم تو چشم بود ینی میگم اگ اون قرصو نمیخوردم ۵۹ باقی میموندم؟؟؟؟؟؟؟پس چرا محرد بود راحت وزنم بالا رفت الات تکون نمیخورم

دوس دارم پاهام و باسنم چاق بشه

ولی جاریم با وجود اینکه قدش از من کوتاهتره تو بارداری نزدیک ۹۰ رفت الان ۷۵ کیلووووو متوقف شده خوشبحالش نصف نصف متم نمیخوره منم خودمو میکشم بشم ۶۸ ولی نمیشم الان ۲ ساله🥲🥲🥲🥲

واااییی خوبی که دختر وزنت بره بالا دیگ پایین نمیاد ۶۴ خوبه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من اگه جلوی خودمو نگیرم اندازه گاو میشم😑🥲😂

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

قدت چنده مگه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.