2777
2789

من روز ۲۸ دوره بی بی چک زدم مثبت بود روز ۳۱ آز دادم عددش۳۶ بود 

یعنی دیگه بارداریم‌ موفق نیست 

میدونم باید تکرار کنم و دوبرابر شه 

ولی روحیمو کلا از دست دادم 

تروخدا کسی با بتای پایین بارداری موفق داشتع؟ 

حسبی الله ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بتا از کم شروع میشه میره بالا الان دقیقا یه چه علت روحیتو از دست دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه روز موعد همه میگن بالای پونصد بودیم من الان مگه هفته پنج نیستم؟؟ چهارهفتم تموم شده رفتم پنج تو نت زده باید بالای ۲۰۰ باشه 

حسبی الله ❤

باور کن فقط رشدش مهمه ، خواستی دوباره آزمایش بدی باید همون آزمایشگاه قبلی آزمایش بدیا ، کیت آزمایشگاه ها فرق داره ممکنه همین الانم آزمایشگاه دیگه آزمایش میدادی مثلا این عدد رو میگفتن ۵۰

باور کن فقط رشدش مهمه ، خواستی دوباره آزمایش بدی باید همون آزمایشگاه قبلی آزمایش بدیا ، کیت آزمایشگا ...

توکل برخدا خیلی ناراحت شدم عددو دیدم 

حسبی الله ❤
آخه روز موعد همه میگن بالای پونصد بودیم من الان مگه هفته پنج نیستم؟؟ چهارهفتم تموم شده رفتم پنج تو ن ...

نه من شش هفته ام هم تمام شده بود آزمایش دادم ، حدود دویست بود فکر کنم زیر دویست هم بود ، یعنی دو هفته جلو تر از الان شما

خوب هم بی بی چک مثبت بوده هم ازمایش دادی مثبت بوده فقط اینکه خیلی زود اینکارو کردی الان استرس گرفتی

عدد بتا به مرور بالا میره 

بستگی به لقاحت داره که روز موعدت بتا چقد بالا باشه،اگه لقاح دیر انجام شده باشه بتا پایینه

نه من شش هفته ام هم تمام شده بود آزمایش دادم ، حدود دویست بود فکر کنم زیر دویست هم بود ، یعنی دو هفت ...

جدی میگی؟؟ خدا خیرت بده که اینطوری بهم روحیه دادی 

شما بارداریت موفق بود؟؟ 

حسبی الله ❤