2777
2789

عروسی ابجیمه عید 

میخام بزرگارو جمع کنم ک آشتی شون بدن ولی خیلی استرس دارم میخام یکی دو هفته دیگ ب عمش بگم ب شوهرش بگ ب فامیلا خودمم میگم میترسم خیلی 

ک شوهرم غد بازی دراره جلو جمع قبول نکنه خیلی میترسم چکار کنم کسی تجربه داشته اینجور راهنماییم کنید توروخدا 

دعواشون سر این بود ک شوهرم با من بد رفتار میکرد باباش هم بش پر و بال میداد چند بار گفتن ب شوهرم گوش نداد بار آخر دعواشون شد و رفتن برا دادگاه 

دو سال شده من پیر شدم بخدا دیگ نمی‌کشم 

راهنماییم کنید جان عزیزتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا برگشتی وقتی بخاطر بد رفتاری با تو بابات پشتت درومده حالا نگرانی شوهرت غد بازی دراره؟

عجیبه تا الانم کش اومده باید همون اوایل مجبورش میکردی بیاد عذرخواهی یا برنمیگشتی تا با منت از بابات خواهش کنه ببرت

چرا دوسال اجازه دادی فکر کنه حق داره بابت کار بدش ناراحت باشه؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اره 😔

شوهرت خجالت نکشید با پدرزنش ...

بنظرم وظیفه شوهرته چون کوچیکتره شیرینی بخرید برید خونه بابات 

به بزرگترا بگو بیان شوهرتو راضی کنن بره

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

اول اینکه اون اگه شوهر خوبی بود بخاطر تو وقتی می‌دونه تو اذیتی نباید ادامه میداد پس ارزششو ندارع 

دوم اینکه من بودم پشت بابامو می‌گرفتم و بر نمیگشتم 

سوم اینکه هیچ وقت نذار بابات بره جلو غرور بابات حیفع بخاطر این بی ارزش ها بشکنه اون اگه آدم اصیلی بود ب بزرگتر از خودش توهین نمی‌کرد در هر صورتی 

سوم اینکه تا پسره نرفت جلو دست باباتو نبوسید معذرت خواهی نکرد اصلا بهش فک نکن 

عروسی هر کی هست بزار باشه 

خب چرا برگشتی وقتی بخاطر بد رفتاری با تو بابات پشتت درومده حالا نگرانی شوهرت غد بازی دراره؟عجیبه تا ...

پشتم درومد ولی خونواده ها خیلی بزرگش کردن من گفتم مشکل اینه اما انقد بزرگا چ بابا من چ بابا بیشرف اون بد کردن ک مشکل ما رفت کنار خصومت اینا جاشو گرفت زندگیم سر رفتار بزرگا داشت خراب میشد 

حریف نشدم ک بیاد بعد گفتن حساسیت نشون نده ک اذیتت نکنه منم ب رو نیاوردم اولش گفتم کار ب تو بابام ندارم زن تو ام دختر اون هیچکدومتون نمی‌تونید منو ول کنید یا نزاری برم خونه بابام از این حرفا نیس ولی حالا دیگ دوسال شده باید تموم شده منم زندگی دارم چجور کنم 

شوهرت خجالت نکشید با پدرزنش ...بنظرم وظیفه شوهرته چون کوچیکتره شیرینی بخرید برید خونه بابات به بزرگت ...

می‌دونم منم میگم اول بزرگا بیان باهاش حرف بزنن بعد ب بزرگا فامیلمون بگم بابامو بیارن 

وگرنه هیچوقت نمی آرم غرور بابام پیش این خرد شه

پشتم درومد ولی خونواده ها خیلی بزرگش کردن من گفتم مشکل اینه اما انقد بزرگا چ بابا من چ بابا بیشرف او ...

با تمام اینا درسته حرفت اما اصلا و ابدا نباید اجازه میدادی انقدر طولانی بشه

در هر سورت همسرت کوچیکتره و شروع کننده ماجرا هم خودش بوده

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بزرگا اشتی بدن فایده ای نداره بعدش همچنان قهر میمونن فقط اون لحظه ادای اشتی درمیارندرستش این بود که ...

عزیزم شرایط ها فرق داره فک کن خونه بابام همچنان گل و بلبل نبود همه افتادن تو زندگیم دادگاه مجبورم کرد برگردم مگ با پا خودم رفتم س ماه رفتم خونه بابام حکم اومد برام ....