2777
2789
عنوان

بازم خواهر شوهر 🤧🙄

179 بازدید | 11 پست

من خواهر شوهرم پیش ما زندگی می‌کنه بزرگم هست 

آقا این تو همه چی دخالت می‌کنه هی بین منو شوهرم دعوت راه میندازه دست به سیاه و سفید نمیزنه آقا الان یکساله که من اینو تحمل کردم هی صبر کردم صبر کردم گفتم اشکال نداره 

امروز داداشم بعد یک سال اومده بود خونمون (۱۰سالشه اومد پیش من یکم بمونه بعد بره مدرسه) مامانم وسایل خوراکی داده بود آورده بود برا من این بدون اینکه از من بپرسه یا چیزی برداشته با خودش برده بیرون بخوره😑😑😑 الان باز با شوهرم سرش دعوت کردیم چیکار کنم 

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ننه پدر نداره؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

باباشم پیش مامان خودشه

خب اینم بره پیش اونا

ب نظرم مشاور برو حتما و با همسرت ن با دعوا با سیاست و منطقی صحبت کن

بگو من حریم خودم رو میخوام تو زندگی میتونیم ی خونه دوطبقه بگیریم ک خواهرت تو ی طبقه باشه و کارهاش با خودش باشه ماهم کنارش هواش و داشته باشیم و مراقبش باشیم ولی منم تازه عروسم خونه و زندگی خودم و میخوام دلم میخواد با همسرم شیطونی کنم و تنها وقت بگذرونم برات لباسای خاص بپوشم گاهی حوصله ندارم دلم میخواد هیچکاری نکنم و اینا وقتی اتفاق میوفته ک تو خونه خودم باشم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

یا ب پدر مادرت بگو بیان با پدرش صحبت کنن و بزرگترا مشکل و حل کنن

همین پس فردا با عث اختلاف و خدای نکرده جداییتون میشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"