2777
2789
عنوان

بازم خواهر شوهر 🤕🤧

236 بازدید | 23 پست

من خواهر شوهرم پیش ما زندگی می‌کنه بزرگم هست 

آقا این تو همه چی دخالت می‌کنه هی بین منو شوهرم دعوت راه میندازه دست به سیاه و سفید نمیزنه آقا الان یکساله که من اینو تحمل کردم هی صبر کردم صبر کردم گفتم اشکال نداره 

امروز داداشم بعد یک سال اومده بود خونمون (۱۰سالشه مامانم اینا رفته بودم بیرون اومد پیش من یکم بمونه بعد بره مدرسه) مامانم وسایل خوراکی داده بود آورده بود برا من این بدون اینکه از من بپرسه یا چیزی برداشته با خودش برده بیرون بخوره😑😑😑 الان باز با شوهرم سرش دعوت کردیم چیکار کنم 

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاریش نمیتونی بکنی 

منم مادرشوهرم پیشمه

یعنی با این وضعیتم ذله ام کرده 

ولی هیچی از دستم بر نمیاد 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.