2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و تلاش برای بارداری

289 بازدید | 40 پست

این ماه قرص لترزول خوردم و ۴تا آمپول

فولیکول هام خوب نبودن ولی آمپول آزادسازی زد واسم 

الان ۳ روز بعد از اقدامم کمردرد دارم و ترشح سفید ژله ای 

قبل از اقدام دو بار هم معاینه هم سونو اصلا ذره ای عفونت نداشتم 

الان این علامت ها ممکنه توی رابطه عفونت گرفته باشم؟؟

نشونه بارداری هم بگم که خیلیییی زود هست و امیدی ندارم 

اونا برای آزاد شدن تخمکا هست عزیزم نگران نباش 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا برای آزاد شدن تخمکا هست عزیزم نگران نباش

خب من فقط شبی که آمپول آزادسازی زدم و فرداش ی بار اقدام داشتم چون همون موقع کمردرد داشتم دکترم گفت آزاد میشن با این دوتا آمپول و گفت چ ساعتی و چندبار اقدام داشته باشم 

الان ۳ روز گذشته یعنی الان آزاد شدن؟؟؟؟

خب من فقط شبی که آمپول آزادسازی زدم و فرداش ی بار اقدام داشتم چون همون موقع کمردرد داشتم دکترم گفت آ ...

تخمک نهایت ۳۶ ساعت بعد ازاد میشه این اخرشه خیلییی طول بکشه میشه ۴۸ ساعت ..

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
چن وقته اقدامی؟ تنبلیت درچه حده؟ اضافه وزن داری؟ چند وقته دارو میخوری؟ اینارو جواب بده راهنماییت کنم

یک سال و نیم که جدی هرماه میرم دارو و دکتر قبلش هم کلا جلوگیری نداشتم 

نه اضافه وزن ندارم و اصلاح سبک هستم خیلی وقته 

پیاده روی و باشگاه هم میرم 

تنبلیم جوری شدید هست که با قرص هم رشد نمیکنن فولیکول هام مثلا نهایت بشن ۱۰

ترشح سفید مثل سفیده تخم مرغ برای آزاد شدن تخمک هست عزیزم و بهترین زمان اقدام برای بارداری هست.

اون مایع کارش اینه اسپرم هارو سریع می رسونه به تخمک و عمل لقاح. وقنی محیط واژن به خشکی می ره احتمال باردارشدن کمتر میشه

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
خب من فقط شبی که آمپول آزادسازی زدم و فرداش ی بار اقدام داشتم چون همون موقع کمردرد داشتم دکترم گفت آ ...

فولیات چند بودن  بگو تاراهنمایت کنم

بله بعد امپول ازاد سازی باید تایک هفته نزدیکی داشته باشی

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

تا ۳۶ ساعت بعد آمپول آزاد میشن 

آره الان اگه ترشحت زیاده حتماً ازاد شده بنظرم وقتو از دست نده امروز هم رابطه داشته باش 

بعدشم دردو تحمل کن دکتر من گفت اوج باروری از ۱۲ ساعت بعد آمپول شروع میشه هر شب تا سه روز بعدش حتما رابطه داشته باش 

من رحمم کج بوده برای همون لقاح صورت نمیگرفته وگرنه خیلیا با فولیکول ۱۰ هم باردار شدن برای همین دوباره عکس رنگی دادم مشخص شد رحمم کجه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

انشاالله عزیزم واقعا کاش خدا بهمون نگاه کنه

ان شالله تنبلی در هردو تخمدان هس

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

فولیات چند بودن بگو تاراهنمایت کنمبله بعد امپول ازاد سازی باید تایک هفته نزدیکی داشته باشی

وقتی امپول ها رو زدم hCgدوتا همزمان گفت امشب آزاد میشن یا نهایت فردا و من دوبار اقدام داشتم دیگه بعدش دکتر گفت بخواد بگیره همین اقداما رو میگیره چون آزاد شدن 

الان ۳ روز بعد از تخمک گذاریم و اقدامم هست 

فولیکول هام ۱۰بودن و ۳ و ۶ ریز بودن با قرص هم رشد نکردن