2777
2789
میشه لطفا بیشتر توضیح بدی دقیقا چی بخورم نشستم مثل احمقا دارم قره قروت میخورم😣😥

به همسرت چیز های گرم بده خودت هم خرما بخور و چیز های گرم در فکرش نباش بعد از رابطه زود بلند نشود پا هات رو بالا بیگیر 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
میخوای بگیره،بعد از رابطه از،جات بلند نشو،پاهاتو جمع کن تو شکمت ۱ربع،بعدم یه یک ساعتی دراز بکش ،این ...

بالا باشه پاش بهتره ها من تا نیم ساعت چهل پنج دقیقه بالا بوددیگه نمیتونستم بلندبشن

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یه جا همین تایپیکا خوندم بلد اقدام چیزای گرم نخورید چیکار کنم☹

من بهت دعای اولاد را میفرستم بخوان و بزار به خدا انشاءالله که میشه عزیزم پیش خدا همه چیز آسون هست 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
خاک توسرم پس کاش قره قروت نمیخوردم😣😣😣🤤😭😭😭😭

وای منکه اصلا دوستندارم چه جوری. میخوری

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
بالا باشه پاش بهتره ها من تا نیم ساعت چهل پنج دقیقه بالا بوددیگه نمیتونستم بلندبشن

تو شکم جمع کنه راحتره،،،من زمانی که تو اقدام بودم پیش چند دکتر رفتم،گفتن بخواد جذب بشه میشه،گرفتن پا به بالا و جمع کردنش توی شکم فرقی نداره،،،،بعدم ۱ربع تا نیم ساعت کافیه،سرعت اسپرم بالاس،بخواد جذب بشه میشه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝