2777
2789

من هر چی زندگیم رو مرور میکنم 

همش اشتباه کردم توی تصمیماتم 

که الان تو زندگی عقب افتاده ام 

کاش تجریه امروزم رو ده سال پیش داشتم 

کاش اینقدر اشتباه نمی کردم 

زمان رو از دست نمی دادم 

چقدر یه آدم میتونه اشتباه کنه آخه ؟!

چه اشتباهیی؟

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیشو مثال بزن

زندگی همینه ،من داشتم فک میکردم کاش نشسته بودم عین بچه ادم درسمو میخوندم میرفتم شاغل میشدم ازدواجم نمیکزدم ، این دردسراهم نبود

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

از نصف ضرر هم بفهمی و برگردی منفعته

تا عمر دادی وقت داری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
چها سالمهدیگه کی

چهل اول چلچلیه

تازه عاقل شدی میفهمی چیکار کنی

الان از تجربیاتت استفاده کن واسه باقی عمر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
چها سالمهدیگه کی

از همین امروز . هر کاری که کردی تا الان ، دیگه تموم شده و رفته ، با فکر کردن و حسرت خوردن فقط امروز و آیندت رو خراب میکنی . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چه مثل منی هم خودم ،هم شوهرم هر دو باهم ریدیم تو زندگیمون تو عمرم تصمیم درست نگرفتم همش خسارت مالی ...

الان می‌تونستم بی دغدغه زندگی کنم راحت 

ولی تا سه سال دیگه تا خرخره تو قرضیم

الان می‌تونستم بی دغدغه زندگی کنم راحت ولی تا سه سال دیگه تا خرخره تو قرضیم

😫😫نکنه هم زادمی منم ۴۰ سالمه ، العان باید میلیارد باشم ولی  با اشتباه کردن ی پراید براضه زیر پامون هست با یک پسر که ریدم تو ایندش البته من شوهر اشغالم همیشه باعث بیچارگی مون هست ،انقدر فکر کردم که دارم از درد معده منفجر می شم