2777
2789
عنوان

رانندگی

180 بازدید | 8 پست

سلام مامانای عزیز من الان چند روزه میرم واسه رانندگی که گواهینامه بگیرم اما نمیتونم کلاج و گاز با هم هماهنگ کنم راستش ناامید شدم یه راه حل دارین؟شما چطور بودین؟

منم همینجور بودم اول گاز رو فشار بده بعد کلاجو ارووم ازاد کن همینجوری که رو مبل نشستی تمرین کن

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام .کم کم و به مرور عادت میکنی عزیزم .. نیاز به تجربه و تمرین داره 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

وای نگو منم اینجور بودم رو ماشین اموزشگاه عادت میکردم با ماشین خودمون نمیتونستم تازه قبول شدم

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

یعنی ماشین زیر پات خاموش میشه؟

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

گاز بده تا عددش حداقل بیستو رو رد کنه بعد یکم پاتو شل کن واز کلاج بکش درعین حال پات رو گاز باشه حرکت که کردی پاتو ازکلاج بکش

وروجک منو بابایی  خیلی وقته چشم براهتیم