2777
2789

اسنش صورتی اصل . فک کنم حدود ۳۰۰ من بار اخر ۲۸۰ گرفتم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنش صورتی اصل . فک کنم حدود ۳۰۰ من بار اخر ۲۸۰ گرفتم

۳۶۰ شده لامصب

خدا ازشون نکذره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

اگه میتونی بالای ۸۰۰هزینه کنی دو سه اصل 

اگه حدودای ۴۰۰میخای ایزادورا نارنجی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
۳۶۰ شده لامصبخدا ازشون نکذره

اما بخدا ارزش داره .من سری قبل گداییم اومد رفتم یه ریمل آشغال خریدم ۲۵۰ یعنی مفت نمی ارزه . میام بشورم ک مکافاته .انقدر چربه همش میماله رو صورتم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

یعنی خوبه بگیرم اخه میگن زیر چشو سیاه میکنه

عوضش پلاستیکی نیست که بچسبه به مژه . من چند ساله اسنس استفاده میکنم زیر چشم نمیریزه .مگر اینکه باهاش بخوابی یا چشمت بمالی  . اسنش مشکی هم میگن خوبه اما من نگرفتم تاحالا

اما بخدا ارزش داره .من سری قبل گداییم اومد رفتم یه ریمل آشغال خریدم ۲۵۰ یعنی مفت نمی ارزه . میام بشو ...

آره خدایی منم از وقتی با این عزیز دل آشنا شدم دیگه نمیتونم ازش دل بکنم🤣

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

مرسی ازت

من اون ریمله ک گرفتم انقدر داغونه . دیگه فرچه شو در اوردم فرچه اسنسو کردم توش 🤣🤣 از این گنده ها بود کلا میمالید زیر چشمام چربم بود مگه پاک میشد . فکر کن کلی رو صورتت کار کردی میای مرحله اخر ریمل بزنی گند میزد ب همه جا 😅

من ریمل مکس میگیرم ۶۵ تومن خوبه .‌ دو دور میزنم بلند میشه شستنی خودش میریزه نمیماله ب صورت و زیر چشم .البته ریماچلی ک میگیرید ب فرچه اش توجه کنید هر مدل فرچه مخصوص یکاریه ب مارک نیستش .

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .