2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ی ما با دوتا بچه بزرگ شوهرش بهش خیانت میکرد زنه فهمید ی مدت داغون بود الان بهتره خوبیش اینه میره باشگاه حالش بهتر میشه خودشو بیشتر درگیر بچه ها میکنه تا شوهرش ولی سعی کن به روش نیاری ک پرروتر میشه همونطور شوهرم سایمون گف خوب کاری کردم خودتو سنگ رو یخ نکن یکمم کلا شل باش ازین عشوه های زنانه چون زن همسایه ما کلا مردصفته شیرینیه واسه خودش البته شوهرم باید غیرت داشته باشه 

همسایه ی ما با دوتا بچه بزرگ شوهرش بهش خیانت میکرد زنه فهمید ی مدت داغون بود الان بهتره خوبیش اینه م ...

الان من داغون داغونم فقط میخوام آتیشش بزنم 

اصلا چشم دیدنشو ندارم

اینجور نرهاروفقط بایدتف کرد توصورتشون حرومزاده ها آخه از زنای مردم سیرنشدین گوه خوردین دخترای مردم ا ...

دیگه آدم نیستن که راحت با زندگی آدم بازی میکنن ماشالله میگن یکی رزرو داریم بقیه هم دست گرمی

عزیزم آدم حسابش نکن بش فک نکن.. بخدا تنها راهه . چون اون مث تو ذهنش مخدوش نیست که.الان فقط تویی ک حر ...

خیلی میخوام ولی نمیشه 

براش هیچی کم نمیذارم فک کن هیچی 

بعد چرا اینکارو کنه 

بعد خودشو ب اون راه میزنه

خیلی بخدا خود خوری میکنم از دیشب تا الان خواب ب چشم نیومدع فقط گریه میکنم

من عزیزم شوهرم روزی نبود ک با دختری چت نداشته باشه... یکی یکی ب خواهر دومی و بالاش و مامانش گفتم کاری نکردن.. ب خواهر اولیش ک دور از جون عین سگه گفتم.تو رو شوهرم گفت تو گوشی شوهرتو چک میکنی گفتم کاری میکنه ک چک کنم. گفت نمیگی ب غرورش برمیخوره؟هنگ فقط نگاش میکردم.گفت خب اینطوری ک فقط داری حودتو داغون میکنی.ممظورش این بود ک این مرده تو هرچی ام ب این و اون بگی و حرص بخوری این باز کار خودشو میکنه

گفتم تو باشی چ میکنی؟

گفت من همه این چیزا رو کشیدم.

تو اینجور پیش بری فقط خودت بهم میریزی.

بعد سه تایی لال شدیم

میدونی ینی چی؟

ینی مرد مرده دور از جون خره.هررررکاری ام بکنی غلط خودشو میکنه

بهترین کار اینه ک تو دیگه دنبالشو نگیری تا روحت در آرامش قرار بگیره.

اسی جون شوهر من با زندایی خودش رابطه داشت. بازن شوهر دار اونم زنداااااییش. بدتر از این چی میتونه باشه عشقم؟

داییشم زنده اس داره با زنه زندگی میکنه ها ی وقت فک نکنی خبرش مُرده ها !!!

من الان دوسال و نیمه ن گوشی چک میکنم ن گوشی دستش میکنم ذهنمو درگیر میکنم ک چکار داره میکنه ن چیزی. الان راحتم راحت. بچمم ۳و۵ سالشه.

طلاقم نمیتونم بگیرم پس پیگیری و مچ گیریم و اینام ب حالم فایده نداره ک ضررم داره.

اون زندگیشو بکنه اون وقت من حرص بخورم و حرصمو سربجه بیگناهم خالی کنم؟؟

دور از جون تو ک.سخلم مگه