2777
2789
احتمالن خودارضایی نمیتونه تاثیر داشته باشه؟

والا نمیدونم ولی الان یکی گفت من مال بچه رو دیدم کجه و اینا ژنتیکه خیلیا هم چندین ساله رابطه دارن صافه اگر از این معلوم میشد که خب میگفتن راه تشخیص باکرگی مردها هم پیدا شده دیگه ولی هیچ جا همچین چیزی از لحاظ علمی ثابت نشده جز نینی سایت😂😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چیزی ک من میگم با چیززی ک شما دیدی فرق میکنه کج منظورم ازون کجی نیست ک روبه رو نگاه کنی حالت مست ...

عزیزم متوجه شدم اتفاقا کج نداریم که😂😂 منظورت حالت قوس داره همچین چیزی اگر بود از لحاظ علمی و فلان همه حا اعلام میشد به نظر من همش ژنتیکه

خب انجوری هم باز نمیشه باکره بودنش رو تشخیص داد معلوم نی رابطه داشته قبلن یا خودارضایی کرده چون اکثر ...

با یک بار دو بار حالت نمیگیره یا خود ارضایی مگر اینکه خیلیی انجام داده باشه و اینکه مردایی که رگ های حالتاشون هم حالت بیرون ززده داره هم ارگاسم زززیاد داشتن

والا نمیدونم ولی الان یکی گفت من مال بچه رو دیدم کجه و اینا ژنتیکه خیلیا هم چندین ساله رابطه دارن صا ...

من بهتره برم از تاپییک بیرون تا به شوهرم شک نکردم 🤣

ولی ذهنم درگیر شد از کجا بفهمیم کار بلد نیست 

همسر من پوزیشن بلد نبود 

حتی نمیدونست باید دستشو کحا بذاره 

بعد چندبار تازه فهمید بوده چطوری میشه خانم رو به اوج رسوند که اونم اگر چندوقت معاشقه نداشته باشیم یادش می‌ره 

بار اول هم شبیه دیونه ها شده بود وقتی تنها شدیم

اینا بنظرت می‌تونه نشونه اولین بار باشه؟

یکی جواب منو بده کنجکاو شدم اینکه اولین بار بدنش خورد به بدنم اونم از رو لباس زیر پنج ثانیه به اوج ر ...

این خروس بوده😂😂 اخه این دیگه مشکل زود انزالی داره