khatereeeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3140 عنوان دعا کنید دکتر بگه دخترم مشکلی نداره 198 بازدید | 14 پست تو سایت ب ۳نفر ک واقعا نیاز ب لباس و خوراک یا یه مقدار پول در حد یک تومن کمک میکنم خواهش میکنم ازتون تاپیک قبلم مشکلم گفتم 1403/08/16 | 03:00 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیام۹۸ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 11464 عزیزم ویروس دست و پا و دهان احتمالاو تا فردا کف دستاشم بزنه شاید
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 20150 من ازته قلب براش دعاکردم احتیاج به چیزیم ندارم گلم بده مستحب واقعی فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍
khatereeeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3140 انشالله براش ایت الکرسی وحمد میخونم ممنونم عزیزم ،خیییییلی نگرانشم
khatereeeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3140 من ازته قلب براش دعاکردم احتیاج به چیزیم ندارم گلم بده مستحب واقعی ممنونم عزیزم انشالله خدا بهت عمر با عزت و سلامتی بده
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 20150 ممنونم عزیزم انشالله خدا بهت عمر با عزت و سلامتی بده عزیزم شاید صق دهنش سوخته یاتبخال زده یا لوزش ورم کرده خیلی حساسی ازلحاظ فکری فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍
khatereeeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3140 عزیزم شاید صق دهنش سوخته یاتبخال زده یا لوزش ورم کرده خیلی حساسی ازلحاظ فکری یکی از اولیای کلاسشون مبتلاست حیاط مدرسه میگفت میگم نکنه دخترشم مبتلا باشه بچه ام از کلاس بگیره خیلی نگرانم
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 20150 یکی از اولیای کلاسشون مبتلاست حیاط مدرسه میگفت میگم نکنه دخترشم مبتلا باشه بچه ام از کلاس بگیره خیلی ... دقیقا چندتان و چه حالتین تو دهنش کحاهستن فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍
khatereeeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3140 دقیقا چندتان و چه حالتین تو دهنش کحاهستن عزیزم سمت راست گوشه تقریبا وسط زبونش حالت برجسته و کوچیک همرنگ زبونش امشب میگفت زبونم میسوزه میخاره نگاه کردم دیدم خودمم حساسم تنهایی جایی نرفته،از قاشق کسی استفاده نکرده،غریبه بوسش نکرده
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 20150 عزیزم سمت راست گوشه تقریبا وسط زبونش حالت برجسته و کوچیک همرنگ زبونش امشب میگفت زبونم میسوزه میخاره ... زیادی بزرگش کردی تو ذهنت نه بابا اروم باش احتمالا چیزداغ خورده سوخته بچه زبونش یاسقش یا اینکه تبخاله وطبیعیه براهرکس پیش میاد فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍
khatereeeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3140 زیادی بزرگش کردی تو ذهنت نه بابا اروم باش احتمالا چیزداغ خورده سوخته بچه زبونش یاسقش یا اینکه تبخال ... دعا کن عزیزم میدونی چقد گریه کردم؟کلا خواب از سرم پرید فقط میگم نباشه
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 20150 دعا کن عزیزم میدونی چقد گریه کردم؟کلا خواب از سرم پرید فقط میگم نباشه بابامکه ایدز الکیهچرا داریخودتو داغون میکنی بافکرای بیخود فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍
khatereeeeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3140 بابامکه ایدز الکیهچرا داریخودتو داغون میکنی بافکرای بیخود مگه اچ پی وی همون ایدزه؟من فکر میکردم جدا هستن برام دعا کن بیام با خبر خوش تگت کنم
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 20150 مگه اچ پی وی همون ایدزه؟من فکر میکردم جدا هستن برام دعا کن بیام با خبر خوش تگت کنم اره فکرکنم دوتاشون یکینبرات دعانمیکنم چون مطمعنم چیزیش نیست الکی گندش نکن بگیربخواب چیزعادیه توبزرگش کردی برابچه فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍