2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با nt (عکس سونوگرافی)

210 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها.میدونم الان خیلیا میان میگن چرا برات مهمه و... اما بلاخره آدم هیجان داره بدونه تو دلیش دخمله 😍یا پسر که به اسم خودش صداش کنه و اینکه براش سیسمونی بخره🤭🤭😍

بنظرتون از روی عکس سونو nt نی نیم چیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار عزیزم.ببین معمولا اگه گفتن پسره قطعیه.چون اندامش دیده میشه واضح 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
https://s8.uupload.ir/files/20241106_013058_fjdu.jpg

پسره 

میگن کلش گرد باشه دختر میشه 

ولی نی نی شما کلش گرد نیس

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
چیزی نگفت

شبیه پسره 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

دختر باشه شکمش از سرش بزرگتره

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

وای یاد پارسال خودم افتادم دایما عکس سونو رو می‌فرستادم بقیه حدس بزنند 

یادش بخیر چقد فضول بودم بدونم جنسیت بچم چیه 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️