2777
2789

من شیرم در اثر شوک حاصل از زایمان سختی که داشتم خشک شده و پسرمم شیر خشکی لطفا کمکم کنید

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

پتامیل 1 من میدم، سریع وزن دخترم رفت بالا.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
پتامیل 1 من میدم، سریع وزن دخترم رفت بالا.

میشه لطفا بگید در ماه با این شیر چقد وزن کودکتون بالا رفته

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه لطفا بگید در ماه با این شیر چقد وزن کودکتون بالا رفته

در ماه نمیدونم

ولی تو ده روز اول تولدش 1 کیلو کم کرد

به محض شروع کردن شیرخشک، در عرض یک هفته وزنش برگشت به بدو تولدش

و چون وزنش خیلی کم شده بود، خود دکتر اپتامیل تجویز کرد که سریع وزن میده

تو کارت رشدش هم، دو تا نمودار اومد بالاتر و الان خداروشکر رو منحنی رشدش پیش میره و نرماله.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

سکپرتمیل میدم اوایل ک خوب میخورد ماهی یک کیلو الان ک هفت ماخشه نمیخوره کم کرده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
منم شیر نداشتم دکترش از اول نان 1داد و تا الان همینو میدم وزن گیریش شکر خدا خوبه

با نان پسرتون دلدرد و یبوست نگرفت؟

سکپرتمیل میدم اوایل ک خوب میخورد ماهی یک کیلو الان ک هفت ماخشه نمیخوره کم کرده

منظورتون سوپرامیلِ؟ اتفاقا منم بین سوپرامیل و اپتامیل موندم

در ماه نمیدونم ولی تو ده روز اول تولدش 1 کیلو کم کرد به محض شروع کردن شیرخشک، در عرض یک هفته وزنش ...

ممنون عزیزم 

منظورتون سوپرامیلِ؟ اتفاقا منم بین سوپرامیل و اپتامیل موندم

اووه شرمنده بله سوپرامیل بچه بغلمه بد تایپ شده جفتش از یک شرکتن ولی سوپرامیل بهتره چرب تره اینو دکتر بمن گفته

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....