2777
2789

۱ سال و چند ماهه خونه خودمم هیچوقت جدا نبودیم تا حالا چند بار همسرم جدا خوابیده ولی من هیچوقت نرفتم 

امشب خیلی حالم بده بود دعوای بدی کردیم 

برای اولین بار جامو جدا کردم 🥲 

حالم خیلی بده کاش خدا زودتر منو ببره دیگه نمی‌کشم 

کاش هیچوقت بزرک نمی‌شدم 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

نه هیچوقت 

اشتباه ترین کار هست 

شما هم نکن 

یکبار کافیه تا عادی بشه 

بلند شو برو پیش همسرت 

اونم جدا شد اجازه نده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره،همین الان😊

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

اره، ربطی به دعوا نداشته

بعضی وقتا اون تو پذیرایی خوابش میبره یا برعکس... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
نه هیچوقت اشتباه ترین کار هست شما هم نکن یکبار کافیه تا عادی بشه بلند شو برو پیش همسرت اونم جدا شد ا ...

دوست ندارم پییشش بخوام نمی‌خوام کنارش باشم 😭

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

اره

ميگن اشتباهه،ولی اون لحظه ادم از نظر خودش بهترین تصميم رو‌ میگیره

البته اوایل جدا میکردم، به شب شوهرم گفت اگه همديگه رو تیکه پاره هم‌ کردیم،جای تو اینجا کنار منه.دیگه جدا نکردم

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

من یک بار جدا کردم که البته از ته دل نبود فقط اینقدر از دستش ناراحت بودم که دوست داشتم از دلم دربیاره.

بعدم یکم بلند گریه کردم که بشنوه. چند دقه نشد اومد پیشم و بازم با هم خوابیدیم

دوست ندارم پییشش بخوام نمی‌خوام کنارش باشم 😭

اشتباه میکنی 

درک میکنم گاهی نیاز به فاصله هست 

اما همین کنار هم بودن باعث خیلی چیزا میشه در جهت درستش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...