2777
2789
عنوان

سی ویک سالگی دیره برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 29 پست
تا هر وقت که خودت بخوای

منطقی نیس

چون شایدمن بخام اماکسی نباشه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه نماز بلدم سریع ازدواج میکنی ولی بهم پیام بده

همینجابگو لطفا

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
من ۳۳ سالمه ۲ بار نامزد کردم و به عروسی نرسید دیگه بی خیال ازدواج و شوهر و بچه و ... شدم نخواستیم با ...

چکاره بودن

تاپیک میزارم

ممنونم

من داره ۳۷ سالم میشه و مجردم

فقط میرم سر کار و باشگاه و برمیگردم ... سر کار هم جدی م ... البته کارم هم یه مدلیه که زیاد توی دید نیستم چون حسابدارم ... همیشه همه از جمله دوستام و همکارام و خانواده دعوام میکنن که دختری که زیباست و خوبه باید توی جمع باشه تا دیده بشه ولی خب من همچنان یه دیوار کشیدم دورم و هیچ جا نمیرم ...  اگه خواستگاری هم برام پیدا شده یه جای کار میلنگیده

عزیزم چقدر خودت رو اذیت می کنی🥺

شاد باش بابا دنیا ارزشش رو نداره

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚