سلام من دوماه مسافرت بودم از مسافرت که برگشتم اقدام به بارداری داشتم ولی سن بارداریم دو سه هفته بالاتره چطور ممکنه من تو مسافرت بودم و اقدامی نداشتم در واقع الان من باید ۱۰هفته باشم اما۱۳هفته ام خیلی فکرمو درگیر کرده
زمان بارداری از روز اول آخرین پریود محاسبه میشه عزیزم.
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زمان بارداری از روز اول آخرین پریود محاسبه میشه عزیزم.
اخه اونا از کجا میدونن اخرین بارم کی بوده توی سونو غربالگری که امروز رفتم زده ینی سونو دقیق نیس؟بعد من همیشه بین ۲تا ۲۶میشدم اما الان جوری که میزنن ۱۵پریودیم بوده
اخه اونا از کجا میدونن اخرین بارم کی بوده توی سونو غربالگری که امروز رفتم زده ینی سونو دقیق نیس؟بعد ...
مگه نپرسیدن ازت؟
اصولا میپرسن تاریخ آخرین پریودی رو
و اینکه سونو ان تی از همه دقیق تره
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
همینجوریه منم هنوز باهاش درگیرم مثلا اخرین پریودی در نظر میگیرن و طبق اون میزنن سن روکاری ب اقدام ند ...
امروز ان تی دادم گف ۱۳هفته و ۱روز ینی سه هفته بالاتر😀شوهرم بنده خدا سوال براش پیش میاد من فقط میگم من چمیدونم چجوری حساب میکنن هم حق میدم بهش هم عصابم از دستش خورد میش هردفعه که سن بارداریمو دکتر میگ اون میپرسه