2777
2789
عنوان

حق بامن بودهمه اینو میگن حتی...

375 بازدید | 28 پست

سلام وقتتون بخیر میشه کمکم کنین...من با یکی از اقوام قهرم ما چهارسال با اونا یجا زندگی کردیم(مستاجرشون بود)زندگی کردم عین مادر دختر بودیم من دوساله اومدم خ خودم رفته پشت سرم ی عالمه حرفای مفت گفته جوری ک میخاستن اونیکی فامیلا برا شوهرم شکایت تنطیم کنن خلاصه منم برداشتم ی اس دادم ک هرچی تاحلا بینمون بوده تموم و منوتو فامیلی هم نیستیم حالا ی هفتس فهمیدم ک سرطان داره طرف(سینه بدخیم)خاهرشوهرام میگن بریم عیادتتش موندم برم یانه(معذرت طولانی شد)

مگه چی گفتن که کار به شکایت رسیده!!!!

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم خاهرشوهرام‌مادرشوهرم میگفتن زنگ بزن هرچی از دهنت درمیاد بهشون بگو ولی من فقط ی پیامک دادم

جواب بدی رو با بدی نده تو برو بذار اون خجالت بکشه

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
مگه چی گفتن که کار به شکایت رسیده!!!!

گفتن ک شوهرم خونه پدر اون طرفه خراب کرده باورت میشه شوهرم روحشم خبر نداره سر یه حرف چرت رفته میگفته فلانی شوهرم برام انگشتر گرفته بکسی نگم ک اون اینکارو کرده بنظرت چیکار کنم

چی بگم والا.

اگه حق با شماست اعاده حیثیت کنین

ولی اگر دوست داشتی عیادتشون هم برو

دو تا موضوع جداست به نظرم

هرچند اگرم نری حق داری. چون نامردی کردن در حقتون

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
ینی برم دیدنش؟؟؟؟الان برده بودنش تهران گفتن اذر عمل میشه من میگم بمونه همون موقع برم

عزیزم درست کار ایشون اشتباه بود ولی شما بخاطر خدا دلتو باهاش صاف کن و برو عیادتش خداهم اجرتو میده.

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
چی بگم والا. اگه حق با شماست اعاده حیثیت کنین ولی اگر دوست داشتی عیادتشون هم برو دو تا موضوع جداس ...

اتفاقا همسرم دنبالی کارای ادعای شرفه..الان مادرشوهرم میرفت خونشون دو رو منو پر کرد الان خودش پاشد رفت اونجا حالا من اس داده بودم ب اون اونم زنگ زده مادرشوهرم ک من عروست چیکار کردم کلی دعوا کرده بودن از هیچکس نمیشه سر در اورد واقعا تو تعجبم