دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گفتن ک شوهرم خونه پدر اون طرفه خراب کرده باورت میشه شوهرم روحشم خبر نداره سر یه حرف چرت رفته میگفته فلانی شوهرم برام انگشتر گرفته بکسی نگم ک اون اینکارو کرده بنظرت چیکار کنم
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
چی بگم والا. اگه حق با شماست اعاده حیثیت کنین ولی اگر دوست داشتی عیادتشون هم برو دو تا موضوع جداس ...
اتفاقا همسرم دنبالی کارای ادعای شرفه..الان مادرشوهرم میرفت خونشون دو رو منو پر کرد الان خودش پاشد رفت اونجا حالا من اس داده بودم ب اون اونم زنگ زده مادرشوهرم ک من عروست چیکار کردم کلی دعوا کرده بودن از هیچکس نمیشه سر در اورد واقعا تو تعجبم