سلام واقعیتش من ۱۸ ۱۷ سالمه ، مامانم خیلی عصبیه نمیگم مهربون نیست هست به هر حال بچشم ولی خب اخه دیگه من ۱۸ سالمه تو ایندوره زمونه کی بچشو میزنه ، وقتایی معمولی میندازه به شوخی میزنه درسته من چنان آسیب بدنی بهم نمیرسه ولی خب غرورم که له میشه اعتماد به نفسم پایین که میاد هر دفعه ناراحت که میشم البته اونم مقصر نیست مقصر مامانش که اونو اینجوری بزرگ کرده الان علاوه بر اینکه راه خل میخوام چیکار کنم یه ترسی افتاده به جونم منم شبیه مادرم بشم ، مثلا همین الان اومد سر این منو زد که چرا به لباس شویی لباس زیاد انداختی خب مثل آدم بیا بگو دختر از دفعه بعد لباسشویی لباس کم بنداز مثلا ۱۰ تا بنداز مجبوری کتک بزنی ک فحش بدی؟ البته اینم بگم من خودم تا الان حدودی نسبت به هم سن و سالام عصبیم
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...
تربیت غلط مادربزرگت تاثیر گذاشته متاسفانه چیزی که کمکت کنه به ذهنم نمیرسهپدرت چطور؟ نمیتونه کمک کنه؟
پدرم خوبه میگه تو که میبینی اون درست بشو نیست تو پاپیچش نشو هر چی میگه بگو چشم تا باهات کاری نداشته باشه ، ولی چند باری بابام بخاطر فحش دادنش دعواش کرده ولی بدتر شده ، انگار میبینه من عذاب میکشم ناراحت میشم خوشش میاد