2777
2789

سلام میشه اسم هر قرص ضد بارداری که می‌دونید و بهم بگید دانشجو مامایی هستم باید تحقیقی انجام بدم میخوام بدونم قرصی رو جا ننداخته باشم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز میشه بم بگی 

۱ روز یا دورز بعد از پریودی  اگه  جلوگیری محافظت نشده باشه احتمال بارداری چند درصده 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

سلام عزیز میشه بم بگی ۱ روز یا دورز بعد از پریودی اگه جلوگیری محافظت نشده باشه احتمال بارداری چند ...

بعد از اتمام پریود منظورته یا روز ۲ پریود که خونریزی هم هست؟

بعد از اتمام پریود منظورته یا روز ۲ پریود که خونریزی هم هست؟

دو روز بعدش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

احتمال هست

عزیز در مورد ناساز گاری خونونادر و جنین اگه چیزی می دونی میشه بهم بگی

من تود۲۸ هفته آمپول روگام زدم و ۲ هفته بعدش توی ۳۰ هفته بچم مرد 

علتش می تونه ناساز گاری خونمون باشع؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز در مورد ناساز گاری خونونادر و جنین اگه چیزی می دونی میشه بهم بگیمن تود۲۸ هفته آمپول روگام زدم و ...

عزیزم آمپول روگام جلوگیری می‌کنه از این مشکلات

نه باعث مرگ جنین نمیشه ممکنه باعث بشه مثلا بچه زردی یا مشکلات دیگه بگیره یا تو حاملگی بعدی مشکل ایجاد کنه

عزیزم آمپول روگام جلوگیری می‌کنه از این مشکلاتنه باعث مرگ جنین نمیشه ممکنه باعث بشه مثلا بچه زردی یا ...

این حاملگی دومم بود 

باعث مرگ میشه برای بارداری‌های بعدی؟چون 

بچه اولم سالمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم آمپول روگام جلوگیری می‌کنه از این مشکلاتنه باعث مرگ جنین نمیشه ممکنه باعث بشه مثلا بچه زردی یا ...

میدونی چه نشکلاتی ایجاد میکنه 

؟ 

بچه اولم روگامم رو کامل تزریق کردم 

ولی دونی ک تزریق کردم اینجوری شد. یعنی بدنم آنتی بادی تشکیل داده و بچه رو کشته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه اول روگام نزدی؟

چرا عزیزم زدم یکی ۲۸ هفته یکی هم بعد زایمان 

ولی بچه دومم ک ۲۹ هفته زدم بچم ۳۰ هفته مرد بعد از زایمان بازم برام تزریق کردن 

دقیقاد۱۰ یا ۷ ۸ روز بعدش 

منظورتون امکانش هست در اثر روگام باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا عزیزم زدم یکی ۲۸ هفته یکی هم بعد زایمان ولی بچه دومم ک ۲۹ هفته زدم بچم ۳۰ هفته مرد بعد از زایمان ...

روگام باید زده میشده که شده نه به روگام ربطی نداره عزیزم

اون نزدنش برای بچه بدی باعث سقط میتونه بش۶