2777
2789

بچه ها کسی هست از شغل معلمی راضی باشه؟

هر معلمیو دیدم وضعیت زندگی جالبی نداشته یکی از فامیلامون معلمه چن ساله از شهر خودمون رفته روستا زندگی میکنه به خاطر شغلش البته (شهر خودمونم دست کمی از روستا نداره😑💔)

معلمای مدرسمم که اکثرن فرسوده و سن بالا بودن 

فقط مدیرمون هی میگه برید فرهنگیان چن وقت پیش رنگ زده بود بهم میگفت حتما بشین بخون برا فرهنگیان میخام بدونم کسی که فرهنگیان قبول شده و معلمه راضیه؟ چجور زندگی دارن؟

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابام فرهنگیه اصلا راضی نیست تازه بازنشست شده و حقوقش بعد از ۳۱ سال کار کردن ۲۷ تومنه

بنده خدا بابام سریع رفت تو کار ازاد گفت اموزش پرورش زندگیم رو ب لجن کشید

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

تواول بگو علاقه داری اصلا؟باحقوق ماهی ۱۰ میل میتونی بسازی؟

راستش نه علاقه ندارم ولی رشتم زیاد فرصتای شغلی خوب نداره نمیدونم چیکار کنم

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

اره بابام فرهنگیه اصلا راضی نیست تازه بازنشست شده و حقوقش بعد از ۳۱ سال کار کردن ۲۷ تومنهبنده خدا با ...

خب ٢٧ خوبه ديگه بقيه اداره ها هم همينه 

من فكر ميكردم كمتر ميگيرن بازنشسته هاي اموزش پرورش

چون شاغلها ك كمتر ميگيرن

چه رشته اي؟براي انساني ها خوبه بنظرم

آره انسانی خب رشتمون خاک بر سر هیچ شغل درست حسابی نداره آدم دلش خوش باشه

مامانم معلمه

بنظرم خوبه...

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

خب ٢٧ خوبه ديگه بقيه اداره ها هم همينه من فكر ميكردم كمتر ميگيرن بازنشسته هاي اموزش پرورشچون شاغلها ...

اره ن نسبت حقوق های دولتی خوبه ولی خب زندگی نمیچرخه دیگ

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم