2777
2789

برو تو سایت ایرانفلیکس نسخه جدید اپلیکیشنشون رو دانلود کن.

https://iranflix.github.io/app2/

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی بلبل جان رو فی لتر کردن فقط از تلگرام میبینم 

و فیلیکس دراما 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

من از وقتی بلبل جان رو فی لتر کردن فقط از تلگرام میبینم و فیلیکس دراما

تلگرام طول میکشه دانلود میشه من این اپو از ۵ سال پیش داشتم الان احساس میکنم یه چیزی گم کردم

کاربری دست دو نفره
تلگرام طول میکشه دانلود میشه من این اپو از ۵ سال پیش داشتم الان احساس میکنم یه چیزی گم کردم

حس منم بعد بلبل جان همین بود 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

ندارم چی سرچ کنم؟

فی ل تر ش ک ن وصل کن بزن روی همون مووی باکس قبلی باز میشه بعد خودش زده لینک تل گرام  برو توی کانالشون راهنمایی کرده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

فی ل تر ش ک ن وصل کن بزن روی همون مووی باکس قبلی باز میشه بعد خودش زده لینک تل گرام برو توی کانالشو ...

برا من با فی لتر شکنم نمیاره

میشه برام لبنکشو بفرستی

کاربری دست دو نفره