2777
2789
عنوان

با بچه وحشی چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3043 بازدید | 123 پست

گلم این بچه به شدت به دکتر نیاز داره 

پرخاشگری تو سن کم اصلا خوب نیست فورا ببرش دکتر اخلاق خودت و همسرت باهاش چطوره؟یا تو خونه تو و همسرت جلو بچه چطور رفتار میکنید؟

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن تازه زبون باز کرده اخر ماه سه سال میشه

بگردم🥺🥺🥺کتکش نزنیاااا شوخی بود حرفام 

خب عزیزم کوچیکه سنش کمه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
یسری آداب اسلامی حین رابطه هست رعایت بشه بچه خیلی آروم میشه

نه بابا 😐😂نشنیده بودم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
بردم بابا بردم همه میگن طبیعی و نرماله و اصلا بیش فعال نیس فقط عادتش شده انگار

وای بعضی بچه ها خیلی اذیت میکنن من خودم دوتا خواهر دوقلو دارم ۷ سالشونه  یکیشون ساکته ولی بعضی وقتا وحسی بازی درمیاره یا سر چیزا الکی میره تو اتاق یه ساعت گریه میکنه و نمیاد بیرون واقعا نمیدونم چیکارش کنم خوب بشه

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو