پزشک عمومی هستند و phd طب سنتی از دانشگاه شهید بهشتی دارند.
در کلینیک شهدای تجریش و چند جای دیگه طبابت میکنند.
من خودم سالهاست مراجعشون هستم.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
بله ... آقای دکتر ناصر رضاییپور.پزشک عمومی هستند و phd طب سنتی از دانشگاه شهید بهشتی دارند.در کلینی ...
من راضی بودم.
اما به هر حال ممکنه کسانی هم باشند که خیلی راضی نباشند..
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و مهر و شماره نظام پزشکی داره. بنابراین قاعدتا بیشتر در تجویزها و دستورها دقت نظر داره و تبعات کارش رو باید پاسخ بده.
ببین باید زنگ بزنی. من سالها پیش بیشتر مراجعه داشتم. الان دورادور راهنمایی میگیرم. چون خودم یک سری موارد دستم اومده.
ولی اینجوری هم نیست نتونی نوبت بگیری