2777
2789

🐺من با استفاده از نمایش میگم

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم

تورکم🧘🏻‍♀️

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

تعصب با غیرت فرق میکنه.

اگه شما تورکی، من تورک قزلباشم.

اگه فک میکنین خیلی خونگرمین، بین خودتون اینجورین.

والا ما که ترک بودیم و از حوالی اصفهان اومدیم تبریز ۳دور بهمونو چرخوندن یه ادرس درست بهمون ندادن

بعدم هرکس به ترک توهین کنه دهنشو سرویس میکنم اما سرد بودن یه خصلته نه ویژگی بد!

بعدم من فحش ندادم که شما به من گفتین احمق.

تعصب با غیرت فرق میکنه.اگه شما تورکی، من تورک قزلباشم.اگه فک میکنین خیلی خونگرمین، بین خودتون اینجور ...

من توهین دیدم که توهین کردم

شما هنین الان علنا به من میگی بین خودمون فک میکنیم خونگرمیم

من هیچوقت ادم توهینو دعوا نیستم ولی اجازه کوچیکترین جسارتی و بستنش به کل تورکارو توهین میدونم میتونستین محترمانه تر انتقادتون کنین 

احمق بودنو به این خاطر گفتم که شما به کلیت قوم من جمع بستین

من ازتون عذر میخام بابت جسارتم تو این کلمه فقط بخاطر اینکه شما عذر خواهی کردین

من توهین دیدم که توهین کردمشما هنین الان علنا به من میگی بین خودمون فک میکنیم خونگرمیممن هیچوقت ادم ...

الان سرد بودن توهینه؟

اگه واقعا اینجوری فک میکنین به نظرم باید تجدید نظر کنین تو تفکرتون.

همین طرز تفکرتون نشون میده تندرو و مغرور هستین. و همین غرور سردی میاره.

همین شماها تو تبریز، مسافرا رو اذیت میکنین که تلافیشو سر ما ترکای مهاجر درمیارن.

ما از زمان صفوی(۵۰۰سال پیش) توی اصفهان زندگی میکنیم، مردم اصفهان تا میتونن به ما توهین میکنن همین امروز بهم گفتن ترک خ..

توی تبریز همه ترکن هیچ کس توهین نمیشنوه

اما مدام داره به ما توهین میشه توی دانشگاه توی خیابون هیچکس باهامون خوب نیست بدون اینکه بدی در حقشون کرده باشیم.

به خاطر اینکه تصویر خوبی از خودمون توی کشور نساختیم

من خودم موقع انتخاب رشته میخواستم تبریز بزنم، هیچکددوم از مشاورا در سطح اصفهان و جنوب غرب تاییدش نکردن نه بخاطر سطح آموزشی بلکه بخاطر مردمش.

محتوای کلامم اینه که اون چیزی که شما فکر میکنین با بقیه قومیتا خیلی فرق میکنه.

الان سرد بودن توهینه؟اگه واقعا اینجوری فک میکنین به نظرم باید تجدید نظر کنین تو تفکرتون.همین طرز تفک ...

عزیزم من نه به کسی توهین میکنم نه چیزی نه قوم شما نه کس دیگه

من معذرت میخام شما جمع بستین منم جوابتونو دادم من به هیچکسی عادت ندارم حرف بد بزنم ببخش شما منو❤️

شما منو ببخشین🥰

حالا پیام طولانیتو بخون بازم توهین کردیو گفتی بخاطر مردمش یعنی کل مارو جمع بستی دیگه😂

عزیزم انتقادتو بد میگی بخاطر همین کسی ازتم دلخور میشه یا یجا گفتی ۳ دور پیچیدیم ادرسو ندادن مطمعن باش اینم ربطی به بد بودن کل تورک چه منه تورک چه تویی که باز خودتو تورک میدونی و ازین رفتارا طبیعتا نداری چون ناراحتت کردن

واقعا تو مجازی حرفا بد برداشت میشه یکم بیشتر باید مواظب باشیم پس

وگرنه که من باهمین چند صحبت متوجه شخصیتو خوش قلبی خودت شدم💖

همیشم به خودتو قزلباش بودنت افتخار کن عزیزم و اجازه نده کسی بخاد بهت بی ادبی کنه🩷

راستی من بخاطر پریودمم یکم حالمو روحم اذیت شده شاید بخاطر همینم بد صحبت کردم ازم ناراحت نشو لطفا و ببخش چون احساس بدی میگیرم اگه کسی ازم خدایی نکرده برنجه🥲