2777
2789
عنوان

کسی پودر لیدی میل میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 101898 بازدید | 60 پست
عزیزم من خریدم میخورم.. خوبه... اگه گرفتی موزی اش رو بگیر خوشمزه تره 😋

سلام عزيزم مگه چ طعمهايي داره ؟

من شيرم كمه دكتر كودكان بهم گفت ليدي ميل بخور 

نميدونم تاثيير داره يا ن 

ب خاطر بي خوابي بچه همه چيم ريخته بهم غذام هم درست و سر وقت نيست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

من تو هفته 33هستم وزن نی نی نسبت به تاریخ دو هفته کمتره. دکتر سفارش کرد حتما لیدی میل بگیرم روزی سه لیوان ازش درست کنم بخورم استراحت هم داده خیلی نگرانم خدا کنه کمبود وزنش جبران بشه هفته ای دو بار هم باید نوار قلبش رو بگیرن دوهفته ای یکبار هم باید سونو کالر داپلر انجام بشه دکتر سونو گرافی گفت ممکن توقف رشد داشته باشه 

سلام من تو هفته 33هستم وزن نی نی نسبت به تاریخ دو هفته کمتره. دکتر سفارش کرد حتما لیدی میل بگیرم رو ...

شما بچتون چطوره منم وزن نی نیم کمه و دایم سونو کالر داپلر می دم

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

سلام من تو هفته 33هستم وزن نی نی نسبت به تاریخ دو هفته کمتره. دکتر سفارش کرد حتما لیدی میل بگیرم رو ...

سلام وزن جنین شما چقدر بود؟ برای من 27 هفته و 5 روز 970 گرم بود . دکتر غیر از همون قرص های مکمل هیچی نداد میگه به خودت رفته ریزه میزست. اخه این شد حرف! میترسم رشد بچم کم باشه

لیدی مقوی کننده شیره تقریبا میشه بهش گفت شیر خشک مادر همونجوری که شیر خشک بچه رو تپل میکنه لیدی میل ...

سلام.. ببخشیدشماپودرلیدی که مصرف کردین خودتون خیلی وزن اضافه کردین اخه من الان بچم یک ماه داره میخوام هم بچم تپل بشه هم خودم چاق بشم به نظرتون این پودرخوبه که استفاده کنم؟؟ 

ن گلم چون یجا نخریدم  هر سه چار روز یکی تموم میشد

ممنون جوابمو میدی 

بعد یک سوال دیگه هم داشتم شرمنده 

شنیدم میگن لیدی میل الرژی زا هم هست واسه جنین شما مشکلی نداشتین 

روی بیش فعالی تاثیر داره یا نه 

یک چیزایی شنیدنم میترسم

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
ممنون جوابمو میدی  بعد یک سوال دیگه هم داشتم شرمنده  شنیدم میگن لیدی میل الرژی زا هم هست ...

در مورد الرژی مطمئن نیستم چون برا بچه اولم نخوردم ولی بچم الرژی داشت برا بچه دوم خوردم دخترمم الرژی داشت نمیتونم بگم از لیدی میل بوده