بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من یک ماه که پسرم از شیر گرفتم... خیلی وابسته بود و کابوس بود برام ولی به راحتی هرچه ممکن گرفتمش... فقط هم با صبر زرد ... بار اول خورد گفت ایییی دیگه رفت که رفت ولی 3 شب اول تو خواب بهش میدانم از شب چهارم یکم گریه کرد ولی باباش آرومش کرد و اون آخرین شبی بود که دادمش... فرداش اینقدر اشک ریختم واسش که دیگه شیر بهش نمیدم... ولی دیگه راحت شدم از پوشک گرفتمش به راحتی هرچه ممکن... خدا رو شکر
واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین
من به سینم استامینوفن زدم. دو بار خورد تلخ بود بدش اومد. اگه پیش مادرت میمونه یکی دو روز بذار پیش اونا از سرش بیوفته.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض