2777
2789
عنوان

بنظرتون اجازه بدم بیاد خواستگاری

333 بازدید | 23 پست

با یه پسری دوست بودم سه چهارماه پسر خوبیه چشمودل سیره ازشم چیزی ندیدم

فقط چندبار سراخلاقاش بدجوری ناراحت شدم کات کرده بودم باهاش حدود یه ماه

تااینکه مادرشو بی خبر فرستاده بامامانم حرف بزنه...

میگه تغییرمیکنم نشون کنیم یمدت اگه نخواستی منو میرم و فلان 

پسرخوبیه خانوادش بافرهنگ زرنگ و کاریه مسئولیت پذیره فقط یسری اخلاق رفتاراش خوشم نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه بده بعدم برین مشاور همون اولش

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

چه رفتارایی نشون داده مگه؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
دقیقا چه اخلاقی باید توضیح بدی تا بشه راهنمایی کرد

مثلا حساس میشه بعضی مواقع میگه شالتوسرکن فلانی اشناست میبینه زشته

یسری حرفارو رک میزنه نمیگه من ناراحت میشم

مامان بابام باهم مشکل دارن میگه تاوقتی ازدواج نکردیم نمیخوام مامانم اینا بفهمن مشکل داریدتوخانوادتون

با پسرای فامیل راحت برخوردنکن و..

مثلا حساس میشه بعضی مواقع میگه شالتوسرکن فلانی اشناست میبینه زشتهیسری حرفارو رک میزنه نمیگه من ناراح ...

اینا خصوصیات اخلاقی نیستند اینا رد فلگ هستند 🚩 جونت رو بردار و فرار کنی خواستگاری چه غلطا نامزد من یکی از اینا به خودش اجازه نمیده به من بگه